Всі категорії
Додати товар

Огірковий лосьйон для обличчя holy land cosmetics cucumber face lotion

1600 грн -7% 1500 грн
Опис

Огірковий лосьйон для обличчя

Ніжна та надмірно чутлива шкіра обличчя потребує особливого м'якого очищення, яке забезпечує огірковий лосьйон Cucumber Face Lotion від ізраїльського бренду Holy Land Cosmetics. Делікатна формула лосьйону складається з натуральних рослинних компонентів, які знімають запалення та зменшують подразнення, чудово освіжають і тонізують шкіру обличчя. Регулярне використання огіркового лосьйону дозволяє зберегти комфортні відчуття, свіжість та ідеальну гладкість шкіри.

Основою лосьйону Holy Land Cosmetics Cucumber Face Lotion слугує огіркова есенція, яка інтенсивно зволожує та заспокоює шкіру, має звужувальну дію на пори. Екстракт алое є  джерелом, багатим на вітаміни та мікроелементи, насичує клітини вологою та розгладжує текстуру шкіри. Екстракти ромашки та кореня женьшеню активізують обмінні процеси та підсилюють кровообіг у тканинах, прискорюють процес регенерації клітин. До складу лосьйону входять цитрусові біофлавоноїди й екстракт гамамелісу, які забезпечують антисептичну, протизапальну та загоювальну дії.

Спосіб застосування

Попередньо очистити обличчя та лише після цього наносити на шкіру лосьйон, змочивши у ньому ватний тампон. Засіб рекомендують застосовувати щодня, для того щоб отримати максимальний ефект.

Склад

огіркова есенція, ромашка, корейський женьшень, цитрусові біофлавоноїди, екстракт гамамелісу

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?