Всі категорії
Додати товар

Троянди натуральний гідролат із сухих пелюсток 100мл - для кремів та косметики,...

64 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

91 грн
Опис

Гідролат троянди із сухих пелюсток троянд підійде для шкіри будь-якого типу та віку. Продукт покращує стан епідермісу обличчя та тіла, зволожує, омолоджує та регенерує. Він зменшить набряклість шкіри навколо очей, зніме сліди втоми та розгладить мімічні зморшки.

Ми рекомендуємо гідрозолю троянди не тільки для догляду, а й для лікування таких шкірних проблем, як акне, дерматити, прищі та підвищена жирність. Завдяки антисептичним властивостям рожева вода допоможе зробити покриви чистими, гладкими та покращить їх колір. А численні корисні речовини: смоли, вітаміни, кварцетит, танін та каротин, результативно тонізують шкіру, покращують прохідність кисню та зберігають необхідний рівень вологи.

Жирну шкіру рожева косметична вода зробить доглянутою та чистою, усуне неестетичний блиск, матуючи на тривалий час. Також цей корисний продукт робить покриви м'якими, більш пружними та еластичними, захистить від негативного впливу навколишнього середовища.

Для волосся використовуйте гідролат троянди від лупи, а також з метою покращення та зміцнення їх структури, надання красивого блиску.

Гідролат троянди можна застосовувати в чистому або розбавленому вигляді для будь-якої шкіри, в тому числі і дитячої. Це може бути тонік для обличчя і тіла, тонізуючий лід і вода для вмивання, спрей для волосся і засіб для їх промивання. А ще рожева вода покращить формули органічної косметики.

У холодильнику протягом 5 місяців, у замороженому вигляді не довше 12 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Жирна Суха
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?