Всі категорії
Додати товар

Петрушки натуральний гідролат 100 мл - тонік, косметичний лід, ополіскування волосся

55 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

78 грн
Опис

Гідролат петрушки зі свіжої рослини - панацея для жирної, проблемної та вугрістої шкіри. Він покращує її загальний стан, усуває висипання та запалення, а також інші шкірні дефекти. Ми радимо використовувати продукт від набряків, мішків та темних кіл біля очей, запобігаючи появі зморшок.

Гідрозоль петрушки надзвичайно корисний для шкіри завдяки наявності природних флавоноїдів, цінних речовин та ефірних олій. Це благотворно позначиться на стані сухої втомленої шкіри, а також в'янучої та вікової. Клітини наповняться цілющою вологою, вітамінами та іншими важливими поживними речовинами.

Вода з петрушки досить сильний антисептик, вона знезаражує епідерміс, освітлює його, усуваючи пігментні плями та ластовиння. А ще надає легкий захист від впливу ультрафіолетових променів.

Гідролат петрушки для волосся використовуйте для усунення ламкості та зміцнення структури, покращення еластичності та надання об'єму.

Застосування: Гідролат петрушки рекомендуємо застосовувати у концентрованому та розведеному вигляді. Він збагатить склади натуральних косметичних засобів. Також це тонік для шкіри, косметичний лід, засіб від зморшок і ластовиння, пігментних плям, спрей для волосся і продукт для їх ополіскування.

У холодильнику протягом 3 місяців, в морозильній камері 12 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Органічна
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?