Всі категорії
Додати товар

Тонер для сяйва шкіри skin1004 madagascar centella hyalu-cica brightening toner

680 грн
Опис

Активні інгредієнти: Гіалуронова кислота, Центела азійська, AHA і LHA кислоти
Тип шкіри: Вікова, Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха, Чутлива
Основна дія: Зволоження, Сяйво, Заспокійливість
Об'єм: 210 мл
Вік: 20+, 25+, 30+, 35+, 40+, 45+
Виробництво: Південна Корея

Глибоко зволожувальний тонер Madagascar Centella Hyalu-Cica Brightening Toner у догляді виконуватиме відразу дві функції — тонер допоможе боротися зі зневодненням шкіри, а також надасть освітлювальну дію.
Зволожувальні функції тонера пояснюються особливим комплексом Hyalu-Cica, яка поєднує в собі глибоке зволоження гіалуронової кислоти та заспокійливий ефект центели Азисткою. 5 видів гіалуронової кислоти, проникаючи в глибокі шари епідермісу, зроблять послаблену зволожену шкіру зволоженою, тоді як центела азійська сприятиме поліпшенню й загоєнню ушкодженої шкіри. Отримана синергія гіалуронової кислоти та центели азійської зміцнює захисний зволожувальний шар, а також допомагає нормалізувати гідробаланс, усуваючи лущення й сухість шкіри.
Тонер також працюватиме як м'який ексфоліант завдяки AHA і LHA кислотам у складі. AHA-кислота має великі молекули, які діятимуть на поверхні шкіри, відлущуючи ороговілі частинки. LHA-кислоти — це найновіше покоління кислота. Вона є похідною відомої Саліцилової кислоти та вирізняється м'якшою, але такою ж ефективною дією на шкіру. LHA проникає вглиб пор, очищає сальні корки та інші забруднення, допомагаючи вирівнювати рельєф і очищати шкіру.
Ніацинамід або Вітамін В3 — це популярний компонент, який використовується для боротьби з пігментними плямами та слідами постакне. Ніацинамід також допомагає боротися з тьмяністю шкіри, покращуючи колір обличчя, підвищує еластичність, а також контролює процеси вироблення себуму.
Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість тонера на обличчя за допомогою ватного диска або поплескувальними рухами.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?