Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий тонік для проблемної шкіри з саліциловою та ана кислотами 100 мл nikol professional

271 грн 271 грн
Опис

Завдяки фруктовим кислотам, що входять до складу, тоніки надають тонізуючу дію, очищають поверхню шкіри, відлущують лусочки епідермісу, збільшують проникну здатність доглядових косметичних засобів. Косметичний продукт для очищення шкіри обличчя та тіла. Завдяки збалансованій косметичній формулі та кислотами, що входять до її складу, тонік забезпечує комплексний терапевтичний вплив на проблемну шкіру.


Запобігає появі вугрової висипки та запалень, надає ніжну очищувальну та інтенсивну зволожуючу дію, відновлює рН шкіри та приводить у норму функціонування сальних залоз, збільшують проникну здатність доглядових косметичних засобів. Є чудовим передпілінговим засобом.

Активні компоненти: очищена вода, екстракт ромашки, екстракт кори верби, екстракт шавлії, екстракт лопуха, екстракт звіробою, гліколева кислота, алое вера, біосахарид, саліцилова кислота, молочна кислота, Д-пантенол, ефірна олія евкаліпта, ефірна олія .


Показання: гіперкератоз, себорея, пориста забруднена шкіра, також в'яне тьмяна шкіра з пігментацією та зморшками. Перший етап передпілінгової підготовки.



Увага! - Застосовувати тонік тільки ввечері з обов'язковим використанням SPF засобу вдень. - якщо у вашому догляді є засоби, що містять ретиноїди, не рекомендується одночасне використання косметичних засобів з підсушуючим та дратівливим ефектом на шкіру, тому застосування тоніків з АНА кислотами краще відкласти на потім, коли пройдете курс лікування ретиноїдами.


Нанести засіб на ватний диск і протерти шкіру обличчя (шиї, декольте), уникаючи області навколо очей. Потім нанести засоби догляду.

*Упаковка може змінюватися виробником залежно від партії товару, це не впливає на якість продукції

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?