Всі категорії
Додати товар

Anna lotan barbados facial toner тонік для проблемної та жирної шкіри

750 грн
Опис

Продаю абсолютно новий тонік, використовувався 3 рази, не підійшов. термін придатності на фото є. Єдине, упаковку не зберегла. Додаткові фото скидую

Надсилаю по повній оплаті на карту, або наложеним з предоплатою 200 грн.

Тип шкіри
Жирна, Комбінована, Проблемна, Чутлива

Особливості шкіри
Акне, Комедони, Лущення, Почервоніння, Розширені пори, Себорея

Дія: для того щоб проблемна шкіра була чистою і здоровою, необхідний комплексний догляд за нею. Одного лише очищення недостатньо. Тонік для проблемної та жирної шкіри Anna Lotan Barbados Facial Toner відновлює природний баланс pH і надає антисептичну допомогу запаленій шкірі.

Продукт здатний підвищувати ефективність крему, що наноситься потім. Він прекрасно зволожує і пом’якшує шкіру, звужує пори і нейтралізує дію жорсткої водопровідної води. Сприяє природній регенерації шкірних клітин. Нормалізує виділення себума і покращує зовнішній вигляд обличчя.

Тонік для проблемної та жирної шкіри Anna Lotan Barbados Facial Toner не містить спирту і підходить для нормальної і жирної чутливої шкіри.

Спосіб застосування: протирати обличчя змоченим у лосьйоні ватним диском після процедури очищення.

Склад: Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propanediol, Betaine, Potassium Azeloyl Diglycinate, Glycerin, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Allantoin, Parfum, Triethanolamine, Sodium Phytate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Комбінована
Призначення:
Антиакне
Продавець
fox_l...
fox_likes_cookies
Трускавець
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?