Всі категорії
Додати товар

Geek & gorgeous cheer up ексфоліант для обличчя з мигдальною і саліциловою кислотою

485 грн -2% 480 грн
Опис

ЕХР 17.03.2025
Geek & Gorgeous — це угорський косметичний бренд, який поєднує новітні технології з надзвичайно ефективними формулами. У його широкому асортименті Ви можете знайти засоби для очищення, відлущування та догляду. Вони вирізняються делікатними, спеціально розробленими формулами, які призначені для універсального догляду будь-якого типу шкіри - включаючи чутливу, вимогливу або зрілу.

Ексфоліант для обличчя Cheer Up Geek & Gorgeous призначений для комбінованої жирної шкіри. Його легка текстура дуже легко наноситься і швидко вбирається - як тонік. Має середню/сильну дію як на поверхні шкіри, так і всередині пор, де ефективно їх очищає та звужує. У відлущувальному тоніці Cheer Up Geek і Gorgeous Ви знайдете комбінацію 5% мигдальної кислоти та 1% саліцилової кислоти. Кислоти видаляють мертві клітини з поверхні шкіри, додатково регулюють виділення шкірного сала та мають антибактеріальні та протизапальні властивості. Вони були підкріплені похідною амінокислоти та тріо речовин на основі цукру, які підтримують вологість епідермісу.

Основні компоненти:

Мигдальна кислота (AHA) 5% — відома своєю м’якістю та антибактеріальними властивостями. Допомагає боротися з прищами та постакне.
Саліцилова кислота (BHA) 1% — золотий стандарт у лікуванні чорних точок і розширених пор.
Саркозин — допомагає нормалізувати виділення шкірного сала, звужує пори та вирівнює поверхню шкіри.
Ксілітілглюкозид + Ангідроксиліт + Ксиліт — трійка зволожувачів на основі цукру, яка підвищує здатність шкіри зв’язувати воду та зміцнює її захисний бар’єр.

Особливості:
3,2-3,6 pH
Cruelty-free
Без ароматизаторів і ефірних олій
Без глютену
Безпечний при себорейному дерматиті
Безпечний при вагітності

При регулярному застосуванні бореться з кількома типовими проблемами: розширеними порами, надмірним виділенням себуму, чорними точками, акне та слідами після прищів.

Особливо рекомендується для проблемної комбінованої або жирної шкіри. Але підійде й для чутливої, схильної до почервонінь.

Має невагому текстуру, що схожа на воду. Не подразнює та не сушить.

Продукти Geek & Gorgeous є веганськими і створені за принципом cruelty-free. Рецептури були наповнені найнеобхіднішими активними речовинами, без додавання наповнювачів, парабенів, штучних барвників і подразнюючих ароматизаторів. Це саме та підтримка, яка потрібна Вашій шкірі.

Ви можете використовувати Cheer Up через день або навіть двічі на день, залежно від рівня переносимості Вашої шкіри. Один раз на день ідеально підходить для більшості типів шкіри.

ВАЖЛИВО: мигдальна кислота може зробити шкіру більш чутливою до сонця. Використовуйте хороший сонцезахисний крем вранці! Продукт містить BHA, тому не слід використовувати його, якщо у Вас алергія на аспірин.

Спосіб застосування:
Використовуйте ексфоліант як тонік — за допомогою ватного диска або просто налийте на долоні та розподіліть по обличчю, уникаючи зони навколо очей. Зачекайте, поки він вбереться і продовжуйте свою звичайну рутину.

Країна-виробник: Угорщина

30мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?