Всі категорії
Додати товар

Тонер з біфідобактеріями і вітаміном b5 mary & may

580 грн
Опис

🤎Тонер з біфідобактеріями і вітаміном B5 Mary & May

Тонер:
🔸зволожує
🔸нормалізує виділення себуму
🔸звужує пори
🔸заспокоює шкіру
🔸відновлює pH, порушений в результаті вмивання
🔸пом’якшує шкіру
🔸забезпечує додаткове очищення
🔸зміцнює захисні функції шкіри

👉Лізат біфідобактерій допомагають нормалізувати секрецію себума, зменшити жирність шкіри і звузити пори, нормалізують природний баланс шкіри. Пригнічують патогенні мікроорганізми і сприяють відновленню мікробіома. Знижують чутливість шкіри і зміцнюють місцевий імунітет, заспокоюють шкіру і знижують її дратівливість. Вирівнюють рельєф шкіри.
👉Вітамін B3 або (ніацинамід) – відновлюючий компонент, який впливає на шкіру відразу в декількох напрямках. Помітно звужує розширені пори, вирівнює тон шкіри, розгладжує зморшки, а також помітно покращує стан верхнього шару шкіри.
👉Вітамін B5 (пантенол) надає інтенсивну зволожуючу дію, володіє вологоутримуючими і пом’якшуючими властивостями, а також ефективно заспокоює шкіру, зменшує свербіж і роздратування, усуває лущення, сприяє загоєнню ранок і різних пошкоджень.

❌ НЕ містить шкідливих хімічних компонентів, які можуть спровокувати алергічні реакції або подразнення, такі як: синтетичні ароматизатори, барвники, парабени, етанол, мінеральні масла, ПАР та інші.

✅Підходить для чутливої шкіри!

🧴Об’єм: 120 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 120мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна
Призначення:
Антиакне Матуюче Живлення Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?