Всі категорії
Додати товар

Тонік із саліциловою кислотою проти прищів і чорних крапок, звужує пори purest solutions 200 мл

985 грн
Опис

Тонік із саліциловою кислотою з простим інгредієнтом, також відомий як жовтий тонік, має на меті збалансувати виділення шкірного сала в шкірі, запобігти появі чорних крапок і очистити пори від жиру, бруду, мертвих клітин і залишків макіяжу.
Для якої шкіри ідеально
Великі та забиті пори
Нерівний тон шкіри і чорні точки
Шкіра потребує оновлення
Прищі та шкіра з рубцями
склад
Саліцилова кислота (BHA): саліцилова кислота є протизапальною речовиною та є безбарвною бета-гідроксикислотою (BHA), яка відлущує та видаляє мертві клітини з пор і поверхні шкіри. Він також стимулює ріст нових клітин, одночасно очищаючи шкіру від плям і розгладжуючи шкіру.

Концентрат AHA: це комбінація різних фруктових кислот; лимонна кислота, молочна кислота, яблучна кислота, глюконова кислота, гліколева кислота та винна кислота, саліцилова кислота та аскорбінова кислота. Має здатність очищати мертві клітини на поверхні шкіри. Має м'яку пілінгову дію, сприяє оновленню шкіри та кращому зовнішньому вигляду. Не рекомендується використовувати на чутливій шкірі через низький pH.

Гліколева кислота: ефективно та швидко проникає в шкіру та має ефект пілінгу. Він сприяє оновленню клітин і робить шкіру гладкою, м'якою та зволоженою.

Тасманійський перець: рослинна активна речовина, отримана з тасманійського перцю, вирощеного в Австралії; Має заспокійливу дію в чутливих ситуаціях, таких як подразнення, печіння, поколювання та свербіж. Він миттєво впливає на висипання на шкірі та забезпечує відчуття комфорту на шкірі.
#muhteshem101

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Нішева
Тип шкіри:
Жирна Комбінована
Призначення:
Антиакне Матуюче Тонізуюче
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?