Всі категорії
Додати товар

Some by mi, тонер з прополісом, прополіс b5, заспокійливий захисний тонер, сяюча шкіра, 150 мл

500 грн
Опис

Тонер із прополісом Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Toner – це засіб з неймовірно насиченим складом. Він забезпечує інтенсивне зволоження та живлення, відновлює зневоднену, тьмяну шкіру. Сприяє регенерації, зміцнює епідермальний бар'єр та знімає запалення. Тонер дарує шкірі гарне сяяння, наповнює вологою та забезпечує антиоксидантний захист.

Активні компоненти:

Екстракт прополісу 65% – має дуже багатий склад, насичує клітини шкіри необхідними поживними речовинами та прискорює обмінні процеси. Має виражені загоювальні та антибактеріальні властивості, перешкоджає розвитку запальних процесів.
Ніацинамід підвищує захисні та вологоутримуючі функції шкіри. Має протизапальний ефект, зменшує висипання, м'яко освітлює пігментацію та вирівнює загальний тон шкіри.
Цераміди - фізіологічні ліпіди, що входять до складу епідермального бар'єру. Зміцнюють захисні функції шкіри, запобігають зневодненню, сухості та лущенню. Підвищують опірність до зовнішніх агресивних факторів.
Пантенол та гіалуронова кислота забезпечують глибоке зволоження, пом'якшують, загоюють та заспокоюють шкіру.
CICA-комплекс нейтралізує вільні радикали та знижує окисний стрес. Пригнічує запалення, зміцнює стінки капілярів та підвищує пружність шкіри.
Рекомендуємо використовувати тонер для відновлення водного балансу, зміцнення епідермального бар'єру та сяйва шкіри.

Об'єм - 150 мл.

🏷️ 500 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
  • Жовтий
Розмір:
  • 150мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?