Всі категорії
Додати товар

Some by mi aha-bha-pha 30 days miracle toner кислотний очисний тонер для обличчя

740 грн
Опис

Кислотний очисний тонер для проблемної шкіри Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner спрямований на відновлення проблемної шкіри, має оздоровлювальну дію, бореться з висипкою вугрів, акне та запальними процесами на шкірі.

Прекрасно очищає шкіру, звужує пори, зволожує й має заспокійливу дію.
Має нейтральний рН-баланс 5.5, який допоможе усунути вади, і діяти делікатно на будь-якому типі шкіри обличчя.
Засіб працює лише за 30 днів: Ви помітите чималі поліпшення шкіри — прищиків стане набагато менше, нормалізується водно-жировий баланс шкіри, вирівнюється колір обличчя, скоротиться кількість плям постакне та комедонів.

Чудовий склад: 3 різновиди кислот і олія чайного дерева в високій концентрації діють максимально ефективно, відновлюючи навіть найбільш пошкоджену шкіру обличчя.
- АНА-кислоти — відлущують ороговілий шар шкіри, прискорюючи процес її оновлення й повертаючи вам чисту, рівну та здорову шкіру.
- ВНА-кислоти — розчиняють чорні цятки, проникають глибоко в пори, очищаючи їх від підшкірних забруднень і надлишків себуму в порах, нормалізує водно-жировий баланс шкіри.
- РНА-кислоти — запобігають втраті вологи клітинами шкіри, заспокоюють і усувають подразнення на шкірі, перешкоджаючи їх новій появі.
- Олія чайного дерева — м'яко освітлює пігментацію та постакне, вирівнює тон обличчя й бореться з почервонінням, також лікує акне та запалення, пришвидшує їх загоєння й перешкоджає появі застійних плям на шкірі.

За регулярного використання шкіра обличчя матиме набагато кращий вигляд!

Тонер особливо рекомендується використовувати тим, хто хоче знайти м'який і делікатний пілінг, що не подразнює шкіру, й усунути запалення, акне та вугровий висип.

Використання:
1. Як щоденний очисний тонік: після вмивання змочіть ватний диск тоніком і ретельно протріть ним шкіру обличчя.
2 Як пілінг-маска: ретельно протріть шкіру обличчя тоніком. Після рясно змочіть бавовняний диск тоніком і прикладіть його до зони лущення або запалень на 1-3 хвилини.

150 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Чорний
Розмір:
  • 150мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Всі типи
Призначення:
Антиакне Матуюче Тонізуюче Зволоження