Всі категорії
Додати товар

Тонік просвітлювальний із вітаміном з pixi vitamin-c tonic 100 мл

550 грн
Опис

Тонік для сяйва шкіри Pixi Vitamin-C Tonic 100 мл освітлює, омолоджує й надає сяйва шкірі. Для молодості шкіри та боротьби з пігментацією.

Формула з вмістом активного вітаміну С (ascorbic acid) зволожувачів (гідролати) й антиоксидантів.

Запобігає старінню шкіри, просвітлює, зволожує, м'яко відлущує, вирівнює тон і надає сяйва.

Не містить спирту, чудове рішення для знайомства з аскорбіновою кислотою для зовнішнього застосування. Його можна застосовувати вранці та ввечері, зокрема влітку.

Містить вітамін С у формі аскорбінової кислоти (одна з найбільш робочих форм), яка є потужним активсидантом, допомагає стимулювати вироблення власного колагену шкірою, надає їй сяйво, усуває тьмяний і сірий відтінок, балансує — регулює вироблення себума! У тонік додані пробіотики, які зараз дуже популярні, допомагають відновлювати захисний бар'єр шкіри, гіалуронова кислота — допомагає зволожувати шкіру, кора верби — має зв'язувальну й антибактеріальну властивість, екстракти цитрусових -лімону, лайма, юзу, мандарина, апельсина, грейпфрута допомагають оновлювати шкіру, екстракт моркви (захищає від ультрафіолету та надає гарного відтінку шкіри), ферулова кислота — потужний антиоксидант, підсилює дію вітаміну С і освітлює пігментацію.

Наносити вранці та ввечері після очищення шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?