Всі категорії
Додати товар

Оновлювальний тонік із гліколевою кислотою the ordinary — glycolic acid 7% toning solution

336 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

480 грн
Опис

Міні версія, 100 мл

Glycolic Acid 7% Toning Solution — 7% гліколева кислота призначена для ніжного пілінгу, вона регулює роботу сальних залоз і вирівнює колір обличчя. Формула містить екстракт тасманського перцю для зменшення подразнення, пов'язаного з використанням кислоти, а також екстракт женьшеню й алое вера, які заспокоюють і пом'якшують шкіру. Косметичний засіб має рН від 3,5 до 3,7. Не містить спирту, силікону або олії.

Дія тоніка:

🍓регулює роботу сальних залоз,
🍓очищає пори,
🍓вирівнює колір обличчя,
🍓відлущує ороговілий шар епідермісу,
🍓прискорює регенерацію клітин,
🍓згладжує шкіру,
🍓у разі регулярного використання позитивно впливає на структуру шкіри.

Доглянута та сяйна шкіра без вад і вад — це не тільки генетичний чинник, але й результат копіткої праці в догляді за зовнішністю. Професіонали популярного канадського бренда The Ordinary розробили унікальний засіб, який зробить обличчя ідеально доглянутим, чистим і свіжим.

Оновлювальний тонік із гліколевою кислотою 7% призначений для ефективного очищення шкіри. Збалансована формула засобу збагачена трояндовою водою, соком алое, тонізувальним екстрактом тасманського перцю й женьшеню, зволожувальною сечовиною, комплексом натуральних цукрів, а також цінними амінокислотами. Завдяки такому складу тонік ефективно очищає епідерміс від чорних цяток, розгладжує рельєф шкіри, звужує пори, тонізує та зволожує.
Спосіб застосування

тільки для зовнішнього використання. Наносьте ввечері на чисту шкіру. Зніміть металеву кришку та надіньте пластиковий ковпачок із відкручуваним дозатором. Відкрутіть дозатор, нанесіть тонік на ватний диск і протріть ним обличчя, шию, декольте. Уникайте потрапляння на контур і слизові оболонки очей. Відразу після нанесення може виникнути відчуття поколювання або печіння. Якщо за кілька хвилин воно не проходить, змийте тонік прохолодною водою. Після тонування нанесіть свій звичайний вечірній догляд. Сумісний із будь-якими засобами догляду, крім пептидів. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?