Всі категорії
Додати товар

Тонер з кислотами nine less a-control azelaic acid toner 150 мл

565 грн
Опис

Тонер з кислотами NINE LESS A-Control Azelaic Acid Toner — засіб, який сприятливо впливає на шкіру — уповільнює процес старіння, стимулює вироблення колагену та гіалуронової кислоти. Має легкий пілінг-ефект, пом'якшує шкіру, вирівнює тон і надає шкірі сяйво, освітлює пігментацію. Також його оцінять власники проблемної шкіри, оскільки тонер дає гарний протизапальний ефект, освітлює постакне та регулює вироблення шкірного себуму.

Основні компоненти:
Гідролат листя чайного дерева — відомий антисептик, ефективно бореться з будь-якими проявами запалень на шкірі, загоюючи їх і пригнічуючи ріст бактерій, що провокують акне, запобігає появі слідів після прищиків, знижує зайву жирність.
Гліколева кислота — має низькомолекулярну структуру та низьку кислотність, завдяки чому активно працює на поверхні шкіри. Вона розщеплює склеєні кератинові лусочки та очищення шкіри від змертвілих клітковин. Тому гліколева кислота відлущує, вирівнює тон шкіри, надає шкірі сяйво, освітлює темні пігментні плями, сліди постакне, веснянки та вікову пігментацію. Крім просвітлення і вирівнювання тону, вона робить шкіру гладкою, усуває лущення, вирівнює мікрорельєф (заломи, рубці, згладжує шрами) і сприяє глибокому проникненню інших активних речовин сироватки.
Глюконолактон — є полігідрокислотою (РНА), пом'якшує, зволожує, сприяє поліпшенню якості шкіри, забезпечуючи тривале зволоження та збереження вологи, є сильним антиоксидантом і чинить виражену протизапальну дію.
Саліцилова кислота — ВНА кислота, що підсилює відлущувальну дію гліколевої кислоти, глибоко очищає пори від густого жиру/чорних точок (розчиняючи їх), поступово виводить щільні підшкірні запалення на поверхню та усуває їх. Знижує вироблення шкірного жиру, у такий спосіб усуваючи надмірний жирний блиск і дискомфорт від нього.
Азелаїнової кислоти незамінні в лікуванні акне, знижують виразність розацеа, регулюють роботу сальних залоз, розчиняють комедони та запобігають закупорюванню пор. Освітлюють застійні та пігментні плями.
Ніацинамід — вітамін В3, який має безліч корисних властивостей: регулює роботу сальних залоз, візуально звужує розширені пори, вирівнює загальний тон шкіри та дає сяйво, запобігає трансепідермальній втраті вологи, усуває лущення, знижує чутливість, захищає шкіру від дії УФ-випромінювання й утворення зморщок.
Гіалуронова кислота — насичує вологою кожну клітинку, зберігає її якомога довше в шкірі, позбавляє неприємного відчуття стягнення, знижує чутливість, зменшуючи відповідні реакції шкіри на зовнішні подразники.
Екстракт центели азійської знімає почервоніння й подразнення, підвищує бар'єрні функції шкіри, оздоровлює.
Екстракт листя зеленого чаю тонізує, насичує антиоксидантами, заспокоює, покращує колір обличчя.

Підходить для нормальної, комбінованої, жирної шкіри. Рекомендується для застосування в догляді за шкірою, що в'яне, зі зморшками, пігментацією будь-якої природи, за шкірою з гіперкератозом. Крім того, засіб можна використовувати в догляді за проблемною шкірою з чорними крапками, відкритими та закритими комедонами, частими запальними процесами.
З обережністю застосовувати в догляді за чутливою та зневодненою шкірою.

Спосіб застосування: після вмивання нанести тонер. Після нанесення дочекатися, коли засіб повністю вбереться, потім продовжити щоденний догляд.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Гіпоалергенна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?