Всі категорії
Додати товар

Тонік nanocode з азелаїновою кислотою, що очищає для жирної шкіри 250 мл

260 грн
Опис

Тонік для обличчя з кислотами є незамінним засобом для шкіри з акне. Ідеальне поєднання в цьому тоніці АНА кислот, саліцилової та азелаїнової кислоти дозволяє усунути причини, що викликають акне, та значно покращити стан шкіри. Ці кислоти підібрані таким чином, що надають одна на одну синергетичну (взаємопосилюючу дію) і щадну дію.

Азелаїнова кислота нейтралізує бактерії, що є причиною акне. Тонік з азелаїновою кислотою дозволяє висвітлити пігментні плями і сліди постакне, делікатно очищає пори, розчиняє комедони, знижує чутливість шкіри.

Комплекс фруктових АНА кислот підібраний в комбінації, що щадить, що дозволяє м'яко усунути ороговілі частинки з поверхні шкіри, при цьому зробивши її більш м'якою і гладкою. Кислотний тонік для обличчя при регулярному застосуванні помітно розгладжує мікрорельєф, усуває дрібні зморшки та дозволяє корисним речовинам доглядових засобів глибше проникати у шкіру.

Саліцилова кислота відмінно відлущує і оновлює епідерміс, має кератолітичну дію. Завдяки грамотній комбінації натуральних інгредієнтів ідеально підійде цей тонік із кислотами для проблемної шкіри з недосконалостями, а також шкірі жирного та комбінованого типів.

Комплекс рослинних екстрактів гамамелісу, евкаліпта, лимона, кори білої верби має антибактеріальну дію, нормалізує надмірне виділення шкірного жиру. Комплекс дозволяє помітно очистити і зменшити розширені пори, за рахунок в'язкої та дезінфікуючої дії. Має матуючу дію, тому цей тонік для жирної шкіри обличчя просто незамінний. Також він освітлює шкіру, вирівнюючи її тон, має імуномодуючу дію, сприяє профілактиці виникнення чорних крапок і акне.

Камфора забезпечує стимулюючу дію на шкіру, покращує метаболізм у тканинах, зміцнює та підтягує. Покращує мікроциркуляцію, має розсмоктуючу дію. Тонік для комбінованої шкіри з камфорою очищає та дезінфікує шкіру, дозволяє регулювати діяльність сальних залоз, зменшуючи жирність.

Алантоїн має протимікробні дії, звужує пори і запобігає утворенню комедонів. Сприяє регенерації тканин.

Ментол має легку болезаспокійливу дію, залишає на шкірі відчуття свіжості.

Володіючи щадною дією, очищаючий тонік з кислотами купити потрібно дівчатам і жінкам будь-якого віку і будь-яким з типів шкіри. Він якісно очистить шкіру, швидко нормалізує її pH баланс, забезпечить свіжість та здоровий зовнішній вигляд.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Бежевий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Дерматокосметика
Тип шкіри:
Жирна Комбінована
Призначення:
Антиакне
Продавець
bielikovakaty
bielikovakaty
Супер-продавець
Харків
100% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?