Всі категорії
Додати товар

Балансувальний тонер для обличчя з олією марули та медом мануки, об'єм 300 мл

535 грн
Опис

Пориньте у світ натурального та ефективного догляду за шкірою з ECOLLINE Manuka Marula Balancing Toner!

Ваш секрет здорової та сяючої шкіри тепер доступний завдяки цьому чудовому тонеру, розробленому корейськими експертами з краси.

Корейські косметичні ноу-хау поєднуються з австралійськими та південноафриканськими рослинами, які протягом століть показували вражаючі результати у догляді за вимогливою шкірою. Невелика, але дуже ефективна лінія антивікових продуктів від бренду натуральної косметики Ecolline заснована на олії марули та меду мануки - двох активних інгредієнтах, які зараз розхвалюються всіма експертами в галузі краси.

Олія марули, завдяки збагаченому вмісту вітаміну С, вітаміну Е та інших антиоксидантів, має відмінну здатність видаляти активні форми кисню, внаслідок чого шкіра стає пружною та здоровою.

Мед манука витягнутий з квітки манука, місцевої рослини в Новій Зеландії. Мед манука має набагато більш високий вміст метилгліоксалю в порівнянні з іншими загальними видами меду, тому він надзвичайно ефективний, щоб допомогти з активацією енергії та покращенням еластичності шкіри.

Мед манука, відомий своїми унікальними антисептичними та протизапальними властивостями, поєднується з олією марули, багатою антиоксидантами та жирними кислотами, щоб надати вашій шкірі повноцінний догляд.

Крім значного ефекту покращення шкіри, бренд переконує 100-процентною прозорістю виробництва своєї продукції, яка є веганською і повністю не містить штучних чи хімічних речовин. Використовуються лише сертифіковані інгредієнти. Максимальна сумісність зі шкірою, чиста ефективність, турбота про довкілля.

Цей балансуючий тонік для обличчя був спеціально розроблений для зрілої, сухої та чутливої шкіри. Він чудово завершує очищення і в той же час оптимально готує шкіру до подальшого догляду. Маючи показник pH 5,5, він заспокоює почервоніння та роздратовані ділянки шкіри. Забезпечує інтенсивне зволоження та відчуття свіжості шкіри.

Його гіпоалергенна формула заснована на олії марули та екстракт меду мануки — двох рослинних інгредієнтах, які цінуються за свої потужні антиоксидантні, заспокійливі та омолоджуючі ефекти. Замість очищеної води продукт містить гідролат ромашки подвійної перегонки та лаванду, які доповнюють дію двох основних активних інгредієнтів та природним чином прискорюють його.

Тонер, що балансує, має освіжаючий трав'яний аромат і дуже м'яко наноситься на шкіру і швидко вбирається, не викликаючи жирності.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл
Класифікація:
Міддл маркет
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?