Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Натуральний тонік на травах для всіх типів шкіри 100мл

200 грн
Опис

Центелла азіатська продовжує молодість шкіри, робить її пружною та еластичною.
Стимулює вироблення колагену та гіалуронової кислоти. Це ще один доказ того, що косметика з центеллою активно усуває процеси старіння, запобігає, у тому числі фотостарінню.
Нейтралізує сухість та лущення, зволожує, нормалізує гідроліпідний баланс шкіри.
Заспокоює, знімає роздратування.
Регулює процеси кровообігу, має дренажний ефект. Тим самим покращується колір обличчя, вирівнюється тон. Центелла також пом'якшує виразність пігментації, освітлює шкіру.
Баобаб містить незвично високу кількість вітаміну С. Надзвичайно високий його вміст робить баобаб ідеальним активом, якщо ви хочете сповільнити процес старіння. Баобаб надає шкірі підтримку і еластичність, допомагаючи організму виробляти колаген та еластин. Цей суперпродукт також є відмінним джерелом антиоксидантів, які здатні зменшувати зморшки і тонкі лінії.
Корінь алетеї(білої мальви)містить надзвичайно велику кількість слизу. Він чинить обволікаючу дію, завдяки чому швидше відновлюються пошкоджені тканини, усувається запалення, зменшується подразнення. Також містить фітостерини - складні утворення, що містяться в клітинах рослин та підтримують їхню структуру. Ще їх називають рослинними гормонами, подібними до тих, що виробляють ендокринні залози людини.
Для клітин шкіри фітостерини виконують функцію будівельного матеріалу: вони активізують вироблення колагену і зберігають її пружність та еластичність. Рослинні стерини сприяють відновленню епітелію, усувають подразнення, уповільнюють процеси старіння, сприяють пом’якшенню огрубілих ділянок шкіри. Дубильні речовини діють у комплексі зі слизом. Ці рослинні сполуки добре впливають на структуру шкіри: розгладжують її, підвищують еластичність, роблять ніжною та пружною. Крім цього, в’яжучі властивості дубильних речовин надають їм здатність утворювати на шкірі надійний захисний шар.
Пектини подібно до фітостеринів, сприяють регенерації клітин, поліпшують бар’єрну функцію шкіри, зміцнюють епідерміс. Ця група речовин корисна для проблемної шкіри: знімає запалення, заспокоює, делікатно очищує. Крім перелічених, корінь алтеї містить і такі корисні речовини: лецитин, каротин, ефірні олії, амінокислоти. Є у його складі й важливі мінерали: кальцій, калій, магній, цинк, залізо ...
Тонік підійде для всіх типів шкіри.Заспокоїть, зволожить, очистить, захистить, подбає про молодість та комфорт вашої шкіри.
Додаткові характеристики:
Тип шкіри: Всі типи шкіри
Призначення і результат: Загоєння ран/тріщинок
Призначення і результат: Захист
Призначення і результат: Омолодження
Призначення і результат: Від перших ознак старіння
Призначення і результат: Перешкоджає зневодненню
Призначення і результат: Пом'якшення
Призначення і результат: Тонізація
Призначення і результат: Зволоження
Призначення і результат: Пружність
Призначення і результат: Заспокоєння
Вік: 20+
Проблема шкіри: Вікові зміни
Проблема шкіри: Роздратування
Проблема шкіри: Сухість
Проблема шкіри: В'янення
Проблема шкіри: Чутливість
Проблема шкіри: Лущення

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий