Всі категорії
Додати товар

Відлущуючий тонік з морською водою round lab 1025 dokdo toner

600 грн
Опис

Відлущуючий тонік з морською водою Round Lab 1025 Dokdo Toner відновлює кислотно-лужний баланс шкіри, підтримує оптимальний рівень зволоження в шкірі і регулює роботу сальних залоз. Тонік чудово видаляє відмерлі клітини шкіри, надлишки шкірного сала і сприяє очищенню пір. Завершує процес очищення та готує шкіру до нанесення доглядових засобів.

Засіб розгладжує та пом’якшує рельєф шкіри, розчиняє жирові пробки, інтенсивно зволожує та заспокоює шкіру. Тонер усуває відчуття сухості та стягнутості після вмивання, відновлює рівень зволоження в епідермісі. М’яка формула продукту не провокує виникнення подразнень і підходить навіть для чутливої ​​шкіри.

Глибинна морська вода з острова Токто містить 72 види корисних мінералів, макро- та мікроелементів, які не лише підтримують здоров’я шкіри, але також глибоко зволожують, зміцнюють імунітет епідермісу та продовжують молодість.

До складу тонера входить унікальний компонент Hatching EX-07, який є замінником АНАВНА кислот. Він діє пілінгу, відлущує ороговілі клітини шкіри і прискорює процеси регенерації.

Основні діючі компоненти:

Глибинна морська вода сприяє зниженню втрати вологи, стимуляції синтезу ліпідів у шкірі, активізує всі процеси, пов’язані з водою в епідермісі. Тонізує, посилює ефект з інших компонентів.
Пантенол стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і роздратування, має ранозагоювальні властивості.
Алантоїн пом’якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру.
Бетаїн активно зволожує, має кондиціональну дію, знімає подразнення шкіри.
Підходить для сухої, нормальної та комбінованої шкіри.

Спосіб застосування: змочіть бавовняний диск необхідною кількістю засобу та протріть шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче Зволоження Заспокійливе
Класифікація:
Корейська

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?