Всі категорії
Додати товар

500мл лавандова вода гідролат (lavandula angustifolia) з болгарії + подарунок

300 грн
Опис

500мл лавандова вода гідролат (lavandula angustifolia) з Болгарії + ПОДАРУНОК натуральна рожева вода гідролат (Rosa damascena) 100 мл з Болгарії з кнопковим розпилювачем. Склад: 100% натуральна лавандова вода (Lavandula angustifolia) першої дистиляції. Лаванда – чудове рослина з ніжним приємним ароматом. В кольорах лаванди містяться цінні ефірні масла (більше 300), які володіють багатогранним спектром дії на організм людини. Про це було відомо з давніх пір. Не випадково лаванді приписували магічні властивості. Лаванда вважалася символом благополуччя, довголіття та щастя. При створенні запашної лавандового води використовується якісний гідролат масла лаванди. Це один з найбільш затребуваних інгредієнтів багатьох косметичних препаратів для щоденного застосування. 1. Лаванда чудово заспокоює, тому лавандова воду можна застосовувати для зняття напруги, як фізичного, так і емоційного, для поліпшення сну, при перевтомі. Для досягнення більшого ефекту корисно приймати ванни з лавандовий водою. Можна розпорошити лавандова воду в дитячій кімнаті, і ваш малюк буде краще спати. 2. Лавандова олія має антисептичну, протимікробну, регенеруючою і знезаражуючим властивостями. Завдяки цьому лавандова воду застосовують для догляду за чутливою дитячою шкірою. 3. Лавандова вода допоможе заспокоїти шкіру при запаленні, кропив'янці, при сонячних та термічних опіках, різних запальних процесах (дерматити, екземи, акне, камедоны та інші захворювання шкіри) Використовувати компреси з лавандового води для лікування шкірних захворювань. 4. Якщо у вас проблемна шкіра – лавандова вода допоможе вам позбавитися від сального блиску, звузить пори, вирівняє колір і прибере почервоніння, покращує мікроциркуляцію крові, зменшить набряклість. Ваша шкіра буде сяяти здоров'ям і красою. 5. Це універсальний засіб для догляду за шкірою всіх типів. Лавандова воду використовують для зняття макіяжу, для тонізування та зволоження. При регулярному застосуванні лавандового води ваша шкіра стане більш пружною, еластичною, зморшки менш помітними, зникнуть відчуття стягнутості і втоми. 6. У спекотний літній день періодичне розпорошення лавандового води на шкіру обличчя і тіла охолодить і зволожить ваш організм. 7.     Лавандовая вода – ваш помощник в уходе за волосами. Регулярное увлажнение лавандовой водой добавит блеска вашим волосам, простимулирует их рост, уменьшит выпадение, сделает более послушными, избавит от перхоти. Добавляйте гидролат в шампуни, бальзамы и маски для волос и ваши волосы станут здоровыми и крепкими.

8.     Даже мужчины найдут применения лавандовой воды. Это прекрасное средство ухода за мужской кожей после бритья: смягчит, увлажнит и продезинфицирует. 

9.     Лавандовая вода обладает лечебным эффектом:

А) Врачи рекомендуют спринцевания лавандовой водой при незначительных влагалищных выделениях. Можно использовать как средство для интимной гигиены.

Б) При суставной и ревматической болях эффективно использовать компрессы с нагретой до 38-40 градусов водой с гидролатом лаванды.

В) При механическом повреждении кожи (порезы, царапины, раны) эффективно промывание лавандовой водой. Компрессы из лавандовой воды полезны для предотвращения растяжек кожи во время беременности или при занятиях спортом, при похудении для поддержания тонуса кожи

Г) при пеленочном дерматите мягкое воздействие лавандовой воды в сочетании с отварам из ромашки принесет облегчение вашему малышу. Добавляйте в воду при купании, используйте при регулярной очистки кожи ребенка.

Д) при упадке сил, нервном истощении, при стрессах, при головных болях и мигрени  распыление воды с гидролатом лаванды поможет вам успокоиться и восстановить свой внутренний баланс.

        Используйте душистую воду лаванды как косметическое и лечебное средство практически без ограничений. Это средство с нежным свежим ароматом и мощным благотворным действием будет вашим отличным помощником в уходе за собой и за вашими близкими.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
  • 500мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
100 мл 500 мл
Призначення:
Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?