Всі категорії
Додати товар

Тонер, що освітлює, з вітаміном з missha vita з plus brightening toner

700 грн
Опис

Активні інгредієнти: Вітамін С, Кераміди, Колаген
Тип шкіри: Вікова, Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха, Чутлива
Основна дія: Боротьба з віковими змінами, Відновлення, освітлення, Від пігментних плям, підвищення пружності й еластичності, Зволоження
Об'єм: 200 мл
Виробництво: Південна Корея

Missha Vita C Plus Brightening Toner — це просвітлювальний тонер на основі вітаміну C забезпечить вашу шкіру рясним зволоженням і заспокоїть вашу шкіру. Засіб освітлює і зміцнює шкіру, підвищує її еластичність і пружність. Збагачує клітини шкіри вологою та корисними мікроелементами, надаючи їй свіжішого та молодшого вигляду. Легка освіжна формула тонера підсилює клітинний метаболізм і регенерацію шкіри. Засіб містить у складі колаген, вітамін Е, кераміди, гіалуронову кислоту. Вітамін С — один із ключових компонентів в освітлювальних кремах для обличчя й тіла. Недарма ця речовина так любить в Азії, де світлу шкіру без ознак пігментації вважають чи не головним критерієм краси. Вітамін C знижує вироблення меланіну та ймовірність появи пігментації. Сприяє підвищенню вироблення колагену, у такий спосіб прискорюючи процес відновлення шкіри. Вітамін С виділяють із рослин або синтезують хімічним способом. Але зберегти всі корисні властивості цього інгредієнта під час оброблення не так просто. У різні речовини його додають у різній концентрації, отже, і діє на шкіру він по-різному.
Спосіб застосування: нанесіть трохи засобу на ватний диск і ретельно протріть шкіру обличчя легкими поплескувальними рухами.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?