Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер insight

600 грн
Опис

Бальзам-кондиціонер тонізувальний для волосся Antioxidant Rejuvenating conditioner Insight має антиоксидантну, зм'якшувальну та поживну дії. Сприяє утриманню вологи та відновленню захисних властивостей. За умов регулярного використання волосся стає сильнішим і набуває здорового вигляду.

Біоекстракт моркви — потужний антиоксидант. Має унікальну здатність нейтралізувати негативний вплив вільних радикалів. Вітамінізує, живить і зміцнює волосяні фолікули, забезпечує захист від негативного впливу довкілля.

Олія сої — живить, зміцнює й завдяки вітаміну Е має антиоксидантну дію, захищаючи волосся від шкідливого впливу довкілля. Сприяє утриманню вологи та відновленню захисних властивостей.

Олія жожоба — це натуральний засіб, що захищає волосся від агресії довкілля. Олія обволікає волоски захисною плівкою, яка невидима для ока та добре пропускає повітря. Ця плівка не обважнює волосся та не надає йому жирного блиску, а згладжує волосяні лусочки, відновлюючи структуру та зволожуючи волосся. Нормалізує обмін у клітинах шкіри голови, олія жожоба позбавляє лупи та стимулює ріст волосся.

Олія лісового горіха — ефективно усуває наслідки впливу агресивних чинників довкілля (вітру, морозу, сонця), сприяє зміцненню волосся й запобігає його випаданню. За умов регулярного використання волосся стає сильнішим і набуває здорового вигляду.

У продуктах Біокосметики Insight (Інсайт) не міститься сульфатів, парабенів, силіконів, барвників, штучних ароматизаторів, олій, і їхній запах не спричиняє алергії. Наша косметика не випробовується на тваринах, і в ній немає інгредієнтів тваринного походження. У європейських країнах розроблена низка правил і норм, у суворій відповідності до яких мають виготовляти косметику, а також є законодавча база, яка контролює дотримання цих правил і норм.

Спосіб застосування: нанести на вологе волосся, рівномірно розподіливши по всій довжині. Залишити на 3-5 хвилин. Ретельно змити.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Другой
Продавець
natali.m10
FashionShop_777
Львів
55% виконаних замовлень
Була