Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для волосся "магія"

300 грн
Опис

Чого не вистачало лінійці засобів догляду для волосся від Маііа😉?

Правильно, кондиціонеру😊

🍀Всі інгредієнти — рослинного походження

Завдяки інноваційному компоненту Crambisol (особливе поєднання олії та фітостеролів абіссинської гірчиці) засіб:
▫️Глибоко зволожує та живить волосся;
▫️Відновлює його структуру, додає сяйва;
▫️Підвищує еластичність волосся;
▫️Полегшує розчісування та розгладжує;
▫️Зменшує електростатичність;
▫️Утворює на поверхні волосся захисну дихаючу плівку — без ефекту обтяження

Окрім цього унікального інгредієнту в складі кондиціонеру від Маііа — ціла скарбничка і інших корисностей для здоров'я і краси ваших локонів:
🔸Олії Аргани, Морінги та Насіння Моркви;
🔸Вітаміни E, F та Д-пантенол;
🔸Екстракти Малини та Кокосу;
🔸Гідролати Ромашки і Кропиви.

🤍І звісно ж, не можна не згадати про аромат — чарівне поєднання ефірних олій іланг-ілангу, лаванди і лайму, підкреслене вишуканими нотами дубового моху

Справжня магія✨

Об'єм — 100 мл

Склад: Гідролат ромашки, гідролат кропиви, вода очищена, рослинний емульгатор BTMS, цетиловий спирт, олія аргани, Plantasens® Crambisol, олія морінги, олія насіння моркви, Д-пантенол, зелений консервант Leucidal© Pro Max, кондиціонуючий актив Softcare, вітамін F, вітамін Е, СО2 екстракт кокосу, СО2 екстракт малини, ефірні олії іланг-ілангу, лаванди та лайму, абсолют дубового моху.

Спосіб використання: Необхідну кількість засобу нанести на чисте вологе волосся, відступивши від коренів. Залишити на 3-5 хвилин, потім ретельно змити теплою водою. При більш тривалій дії — 20-30 хвилин позитивний вплив на волосся буде максимальним. Уникати потрапляння засобу в очі.

Умови зберігання: Бажано уникати впливу сонячних променів і джерел тепла. Не допускати попадання води у баночку. Тримати в місцях, недоступних для дітей.

Протипоказання: Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Перед першим використанням бажано провести алергопробу. Тільки для зовнішнього застосування. При перших ознаках роздратування припинити використання засобу.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари