Всі категорії
Додати товар

Крем-фарба для волосся t-lab 100 мл

350 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

500 грн
Опис

Краса та здоров'я волосся безпосередньо залежать від використовуваної для фарбування пасом фарби та її виробника. Швейцарська компанія T-Lab Professional розробила професійну крем-фарбувати для найвибагливіших леді. Натуральні компоненти, як-от екстракт французької троянди, кератин і протеїни шовку, дбайливо доглядатимуть за вашими кучерями. Багата колірна палітра та майстерність перукаря дадуть вам можливість легко та невимушено змінити колір пасом.

Ця крем-фарба із серії Premier Noir чудово живить волосяні стрижні, делікатно піклуючись про стан локонів і зовнішній вигляд волосся. У складі фарби немає агресивного компонента маска (ПФД), що часто призводить до виникнення алергічних реакцій. Засіб має яскравий відтінок. Він ідеально фарбує сивину, надаючи пасмам блиск і гарний рівний тон. Дозвольте собі бути різною й будьте незмінно впевнені у власному чарівності.

Спосіб застосування:
Наносьте фарбу на сухе невимисте волосся.
Змішайте з кремом-проникником Premier у пропорції 1:1,5 (50 мл Premier Noir крем-фарбою + 75 мл крем-проявача Premier).
Під час роботи з відтінковою фарбою ультраблонд змішуйте барвник з крем-проникником Premier у пропорції 1:2 (50 мл крем-фарбою Premier Noir + 100 мл крем-проникника Premier).
Після закінчення часу витримки ретельно емульгуйте фарбу та змийте великою кількістю води. Потім застосуйте шампунь і кондиціонер.
Для посилення косметичного ефекту та закріплення молекул кольору на волоссі використовуйте продукти для догляду за волоссям із серії Color Protect від T-Lab Professional.
Змішування T-Lab Premier Noir:
Для фарбування в темніший колір/тон у тон/освітлення на 1 тонн у прикореневій зоні/пастельне забарвлення застосовуйте крем-проявач Premier Blanc 3% 10 Vol.
Для освітлення на 1-2 рівні та фарбування сивини застосовуйте крем-проявач Premier Noir 6% 20 Vol.
Для освітлення на 2-3 рівнях застосовуйте крем-проявач Premier Noir 9% 30 Vol.
Для освітлення до 4 рівнів застосовуйте крем-проявач Premier Noir 12% 40 Vol.
Для барвників ультраблонд застосовуйте тільки крем-проявач Premier Noir 9% 30 Vol. і крем-перевідник Premier Noir 12% 40 Vol.
Час витримки Premier Noir:
фарбування в теплі відтінки — 35 хв.
фарбування в холодні відтінки — 40 хв.
освітлення відтінками ультраблонд — 45-50 хв.
забарвлення сивини — 40-50 хв.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл
Продавець
iloveyouuu
iloveyouuu
38% виконаних замовлень
Була

Схожі товари