Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Спрей для укріплення волосся

420 грн
Опис

Спрей для волосся- ідеальний засіб живлення ваших цибулин для росту здорового та міцного волосся!
Ми подбали про простий склад та максимальну ефективність цього засобу. Виготовлений на основі концентрованих гідролатів - він буде вашим незамінним атрибутом у догляді за волоссячком!
Склад:
- гідролат кропиви покращує кровообіг в капілярах, прискорює обмін речовин і регенерацію клітин шкіри, активує ріст волосся, регулює вироблення себуму, усуває лупу.

- гідролат кореня лопуха сприяє посиленому харчуванню шкіри і коренів волосся, надає волоссю здоровий блискучий вигляд, бореться з лупою, має антисептичні та антибактеріальні всластивості.

-кофеїн сприяє притоку енергії до волосяних цибулин, активуючи ріст волосся.

-високомолекулярна гіалуронова кислота здійснює миттєве зволоження шкіри, утримує вологу у верхніх шарах, перешкоджає втраті вологи.

-вітамін РР ( нікотинова кислота) посилює приплив крові до волосяної цибулини, активує надходження поживних речовин та мікроелементів, чим стимулює ріст і укріплення волосся.

-екстракт алое надає ~ 20% захисту від УФ променів, а екстракт шавлії є потужним антиоксидантом, який діє як ліквідатор наслідків УФ променів. Алоє надає шкірі голови і волоссю протизапальну, дезинфікуючу і відновлюючу дію, заліковує мікротріщини в структурі волосся.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари