Всі категорії
Додати товар

Професіональна крем маска serical, італія.

180 грн
Опис

Шикарна професіональна крем маска Serical, Італія.
1000мл.

Міст експрес не відправляю!

-Зелена, с вытяжкою бамбука та плаценти пшениці. 217

Для фарбованного пошкодженого волосся.Крем маска спрямована на швидке відновлення волосся! Має зволожуючу дію, нормалізує пористисть, робить волосся більш сяючим. Олії у складі маски зволожують волосся і надасть неймовірного блиску. Дуже шикарні компоненти для волосся вцілому в цій масці!

-Блакитна, з молочними протеїнами. 187

Для тонкого,пошкодженного та зневодненного волосся. Маска з молочними протеїнами зволожує локони та має пом'якшувальний ефект.Збільшує густоту та оздоровлює шкіру голови, сприяє регенерації пошкоджених ділянок волосся.

-Рожева, з кератином, будівельний білок! 180

Для пошкодженого волосся. Кератин,як білок-будівельник відновлює структуру волосся з середини. Маска має розгладжувальну дію, робить волосся більш пружним та еластичним.Масла у складі надасть неймовірного блиску волоссю.

Маска має просто шикарний склад і тому дуже гарно впливає на волосся!!!

-Жовта, с протеїнами меда. 180

Для пошкодженого волосся, що січеться. Маска відновлює волосся, робить його м'яким і блискучим. Мед дуже поживний елемент,який гарно сприяє на вигляд волосся,та його здоров'я. Кінчики перестают січся і мають гарний здоповий вигляд.

-Біжева, з екстрактом часнока. 180

Маска має глибоко-зволожувальну дію, насичує та живить волосся. Екстракт часника багатий цінними пептідами , які мають відновлюючу дію.Маска інтенсивно живить,укріплює і захищає волосся від пошкодження.

-Червона, з фруктовими кіслотами. 180

Для фарбованного волосся. Маска зберігає колір, волосся стає гладким без ефекту обваження. Має заспокійливу дію для шкіри голови, зникає подразнення і свербіж, який можливий від дії фарби.

-Помаранчева, з екстрактом моркви і олією ллняного насіння.180

Для жирного типу волосся.
Живильні компоненти відновлюють цілісність кутикули волосся, нормалізує роботу сальних залоз. Волосся стає здоровішим і довше тримає гарний вид.Розроблена з урахуваннями рекомендацій дерматологів та трихологів!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
1 л
Продавець
yulyyulya
yulyyulya
Харків
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари