Всі категорії
Додати товар

Ботокс для волос love potion love tox brunette, 1000 мл

1900 грн
Опис

Бразильський бренд Love Potion на ринку косметичних засобів для волосся відносно недавно, але вже користується великою популярністю серед майстрів. Це все завдяки вигідній вартості і унікальними ефективними формулами, створеним за новими технологіями.
Love Potion Love Tox Brunette ´Oleo De Argan - класичний ботокс для салонного відновлення всіх типів волосся. Продукт інтенсивно живить, надає блиск і реконструює пошкодження структури за одне застосування. Підходить для тонких, неслухняних, ламких, ослаблених, сухих, пухнастих, пористих, тьмяних, зневоднених локонів.
Активна формула багата потужними поживними маслами: мірри, моно і аргана. Такий засіб за лічені хвилини впорається з сухістю і ламкістю волосся, а також додасть природній блиск.
Дія ботокса Love Potion Love Tox Brunette Óleo De Argan:
Регенерація, наповнення і зміцнення структури;Розгладження легкої хвилі, усунення пухнастості і пористості;Ущільнення загальної маси волосся і запечатування посічених кінчиків.Глибоке живлення та збереження вологи всередині структури;Глянцевий блиск, гладкість, м´якість і шовковистість;Захист волосся від подальших впливів;Підвищення витривалості, міцності і еластичності.Процедура відновлення з Love Potion Love Tox Brunette має прекрасні оздоровлюючі і косметичні ефекти, які зберігаються на термін до 3 місяців при правильному догляді. Також, на нашому сайті ви можете ознайомитися з усією лінійкою ботокса Love Potion .
Спосіб застосування:
1. Вимийте волосся шампунем для глибокого очищення 2-3 рази.
2. Висушіть волосся на 50%.
3. Розділіть волосся на сектори. Нанесіть склад, ретельно і рівномірно розподіливши по всій довжині, приберіть надлишки гребінцем з частими зубчиками. Відступайте від коренів 1 см.
4. Залиште діяти на 10-30 хвилин, в залежності від типу волосся.
5. Промийте волосся водою, не повністю змиваючи склад. Чим більше пошкоджене волосся, тим більше складу ви можете залишити.
6. Висушіть волосся на 100%
7. Розділіть волосся на 4 частини і пройдіться праскою по дуже тонким пасмам. Температура праски залежить від ступеню пошкодження волосся. Тонке, сильно пошкоджене 180-190 С. Натуральне, щільне 200-210 С.
8. При бажанні можна змити чистою водою без шампуню після того як волосся охолоне. Процедуру завершено.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
1 л

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?