Всі категорії
Додати товар

Пробник зволожувальна маска для волосся playa healing hair masque

35 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

50 грн
Опис

Об'єм: 10 мл.

Плайя Зволожувальна маска для комплексного догляду за всіма типами волосся має легку текстуру і приємний аромат. Маска глибоко зволожує всі типи волосся, надає йому м'якості, шовковистості та шикарного зовнішнього вигляду, а на додаток заспокоює чутливу шкіру голови. Як повноцінний і комплексний догляд, маска доглядає за чутливою шкірою голови, очищає і заспокоює її, а також глибоко насичує зволоженням, завдяки чому добре відроджує сухе та ламке волосся.

Маска запобігає появі ламкого волосся і посічених кінчиків і є розкішним засобом для догляду за волоссям і шкірою голови. Каолінова глина, як один з активних інгредієнтів маски, унікальна за своїми лікувальними властивостями. Вона стимулює кровообіг, завдяки чому покращується ріст волосся, допомагає запобігти випадінню волосся, а також володіє відлущувальними та тонізувальними властивостями. Каолін здатний видаляти змертвіли клітини шкіри, що доброчинно впливає на ріст і зовнішній стан волосся і допомагає боротися з лупою, одночасно живлячи шкіру голови корисними мікроелементами.

Олія амли (індійський аґрус) багата на вітамін С і завдяки цьому має антиоксидантні властивості, завдяки чому захищає волосся від негативного впливу навколишнього середовища. Олія запобігає пошкодженню волосся на клітинному рівні й активує його ріст, водночас зміцнює волосся по всій довжині та запобігає передчасному старінню. Регулярне застосування маски прискорює ріст волосся, воно стає сильнішим і міцнішим, сухе волосся насичується вологою, а стоншені локони стають менш ламкими.

Волосся, схильне до жирності, забруднюється повільніше, зменшується поява сивини, лупи та скорочується випадання волосся. Поява подразнень на шкірі голови зводиться до мінімуму і проходить свербіж. Маска сприяє зміцненню пігменту, завдяки чому інтенсивність відтінку Вашого волосся зберігається на більш тривалий час.

Плайя Зволожувальна маска для комплексного догляду за всіма типами волосся не містить таких шкідливих інгредієнтів, як: глютен, сульфати, парабени та фталати. Підходить усім типам волосся. Є веганським продуктом. Не тестується на тваринах. Пакування товару частково або повністю зроблена з переробленої сировини або придатна для подальшого перероблення. Зроблено з любов'ю в Каліфорнії, США.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
10 мл
Продавець
annabibikova
annabibikova
Супер-продавець
Софиевская Борщаговка
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари