Всі категорії
Додати товар

Ботокс для волосся zenix, 35 мл

112 грн
Опис

Опис товару

Ботокс для волосся - це проста універсальна процедура як для професійних
перукарів, так і для застосування вдома, яка допоможе швидко й повністю
відновити пересушене, а також ослаблене постійним фарбуванням волосся.
Процедура помітно випрямляє волосся, усуваючи пухнастість, що притаманна
кучерявому й хвилястому волосся, додає об'єму, позбавляє електризації й
тьмяного вигляду, відновлюючи втрачений кератин. Більш того, ботокс Zenix
запобігає випадінню й витонченню волосся, а також посіченості кінчиків. Має
приємний аромат. Не містить шкідливих для здоров'я речовин.

Характеристики

- Бренд: Zenix
- Вага: 35 мл
- Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА
- Застосування: Для зовнішнього використання після миття голови шампунем підсушити волосся наполовину (за допомогою рушника або фена), після чого нанести засіб по всій довжині волосся за допомогою гребінця з дрібними зубчиками. Зачекати 30-45 хвилин та ретельно змити засіб теплою водою. Висушити волосся феном в гарячому режимі. За потреби скористатися праскою для випрямлення волосся.
- Застереження: Не наносити на шкіру голови або інші ділянки шкіри. У разі потрапляння на шкіру негайно промити великою кількістю води. Уникати прямого контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води та звернутися до лікаря. Зберігати за кімнатної температури. Тримати подалі від дітей та прямих сонячних променів. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
- Склад: Вода, гліоксилова кислота, рідкий парафін, ізопропілміристат, цетеариловий спирт, гліцерил стеарат, цетеарет-25, бегентримоніум хлорид, ПЕГ-100 стеарат, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, амодіметікон, тридецет-9, цетримоніум хлорид, ізопропіловий спирт, віддушка, тридецет-12, пропіленгліколь, полікватерній-10, тетранатрій ЕДТА, ізопропілпальмітат, щавлева кислота, гідролізований кератин, гліоксаль, нітратна кислота, гексилциннамаль, ліналоол.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари