Всі категорії
Додати товар

Sol de janeiro відновлювальна та зволожувальна маска для гладкості волосся, 238 мл

1650 грн -13% 1440 грн
Опис

Sol de Janeiro Triple Brazilian Butter Hair Repair Treatment Відновлювальна та зволожувальна маска для гладкості волосся, 238 мл

Ціна 1440 грн.

Зроблено в США

Відновлювальна та зволожувальна маска для гладкості волосся інтенсивно зволожує, відновлює й згладжує сухе або пошкоджене волосся. Потужні властивості маски зумовлені тим, що її активна формула поєднує в собі суміш трьох бразильських олій: купуасу, мурумуру та тукуму, які забезпечують волоссю інтенсивне зволоження, глибоке живлення та підвищують стійкість волосся до ламкості та ушкодженням.

Концентрована формула маски містить запатентовану SOL Seal TechnologyTM, яка підвищує міцність волосся, відновлює посічені кінчики та запобігає пошкодженню волосся в майбутньому. Універсальна маска для волосся насичує волосся необхідною вологою й водночас не обважнює волосся. Усього лише за 10 хвилин після застосування маски Ви станете володаркою м'якого, здорового та блискучого волосся.

Тепер у Вас немає потреби записуватися на салонні процедури з догляду за волоссям, рахуйте, що ідеальне задоволення для неймовірних відчуттів і шикарного результату із салону у Вас уже є, і це не виходячи з дому! Sol de Janeiro Triple Brazilian Butter Hair Repair Treatment — Сол де54 Відновлювальна та зволожувальна маска для гладкості волосся має неймовірний, привабливий і фірмовий аромат Cheirosa '62, у якому активно виділяються ноти фісташок і солоної карамелі.

Ноты аромата:

Верхні ноти: фісташка та мигдаль;

Середні ноти: геліотроп і пелюстки жасмину;

Основні ноти: ваніль, солона карамель і сандалове дерево;

Переваги застосування:

Відновлює сухе та пошкоджене волосся;

Забезпечує волоссю інтенсивне зволоження;

Захищає волосся від подальших пошкоджень;

Маска відновлює до 96% посічених кінчиків;

90% респондентів із сухим і пошкодженим волоссям Free, що його волосся здається куди зволоженим;

86% респондентів Free, що його волосся стало помітно гладкішим;

Результати були отримані завдяки клінічному дослідженні, за якого проводять тестування маски незалежною сторонньою лабораторією. У процесі тестування були пропрошені споживачі, які спробували «маску для волосся» один раз в універсальному пакованні, що не належить до бренда.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість маски по всій довжині чистого та вологого волосся, приділяючи особливу увагу посіченим кінчикам. Витримайте на волоссі впродовж 10 хвилин або в разі дуже сухого та пошкодженого волосся 20 хвилин, а потім ретельно змийте теплою водою. Для досягнення найкращих результатів використовуйте 1-2 рази на тиждень, залежно від потреб Вашого волосся, якщо йому потрібне посилене відновлення і зволоження (після надмірного теплового укладання, фарбування або випрямлення). Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари