Всі категорії
Додати товар

Зміцнююча маска для волосся з біотином celine professional 500 ml

1445 грн
Опис

Зміцнююча маска для волосся з біотином CELINE professional 500 ml

Високоефективний продукт має спеціальну лікувальну формулу, для зміцнення волосся, засновану на біотині, який є справжнім «вітаміном краси» і має приголомшливу дію на зовнішній вигляд волосся. Завдяки активній речовині, що діє, маска глибоко забезпечує волосся по всій довжині і шкіру голови корисними мікроелементами, відмінно пом'якшує і дарує еластичність, благотворно впливає на структуру кожної волосся, сприяє росту і здоровому блиску.

Вітамін Н (біотин), що містить у складі сірку, насичує клітини поживними речовинами, зміцнює цибулини, забезпечує волоссю щільність, густоту, створюючи невидиму плівку на кожній волосинці та гарантуючи захист від пошкоджень. Після першого застосування маска помітно поліпшить зовнішній вигляд волосся і допоможе підтримувати його в бездоганному стані!

Спосіб застосування:
засіб потрібно наносити на вимите злегка вологе волосся. Час нанесення не повинен перевищувати 5 хвилин. Після закінчення належного часу засіб слід ретельно змити проточною водою. Для посилення ефекту рекомендується утеплити голову.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл