Всі категорії
Додати товар

Вітамінні капсули для волосся sevich hair vitamin mix

550 грн
Опис

Вітамінні капсули для волосся Sevich Hair Vitamin Mix 30шт.

Вітамінні капсули для відновлення волосся MIX Sevich. Кожна капсула містить цілющий масляний комплекс, багатий мінералами, вітамінами та мікроелементами, які живлять та зволожують волосся по всій довжині. Основний компонент кожної капсули-маррокканське масло.

В наявності 7 видів капсул:
🟡 Золоті. Вітаміни для живлення та блиску волосся з марокканською олією і алое віра. Призначені для догляду за сухим, тьмяним та нормальним волоссям. Допомагають зберегти волосся гладким і блискучим. Індонезійське марокканське масло, масло жожоба, а також вітаміни А, С, Е, В-5 зроблять ваше волосся доглянутим, зволоженим і подарують відчуття м'якості і блиску.
🟣 Фіолетові. Вітаміни на основі марокканського масла для живлення і захисту фарбованого волосся. Після використання волосся стає м'яким, легко розчісується, а колір тримається довше.
🟠 Помаранчеві. Вітаміни з марокканським маслом, женьшенем, екстрактом меду, вітамінами А, С, Е, та Pro Vit B5 для ламкого і пористого волосся живлять, захищають і доглядають за ним. Після використання волосся виглядає більш здоровим, блискучим і слухняним.
⚫️ Чорні. Вітаміни у складі мають масло лісового горіха, алое вера та вітаміни А, С, Е, Provitamin B5 живлять, зволожують, захищають від УФ-випромінювання, надають блиск, роблять волосся слухняним, гладким і міцним.
🟢 Зелені. Вітаміни для посічених, сухих кінчиків. У складі містять марокканське масло, масло насіння камелії, вітаміни А, С, Е, Provitamin B5. Підходять для фарбованого волосся, відмінно зволожують і надають шовковистий вигляд.
🔴 Червоні. Вітаміни для глибокого відновлення волосся. У складі містять марокканське масло, масло жожоба, вітаміни А, С, Е, Provitamin B5. Живлять і відновлюють ламке жорстке волосся. Волосся стає більш здоровим, сильним, гладким і м'яким, як шовк.
🟡 Жовті. Вітаміни містять марокканське масло, масло алое вера, вітаміни А, С, Е, Provitamin B5. Пом'якшують волосся, живлять йогоі зберігають вологу. Волосся стає більш здоровим, блискучим і слухняним.

Спосіб застосування: Вимийте волосся і просушіть рушником. Відріжте або відкрутіть носик капсули. Видавіть вміст на долоню, розігрійте, потираючи руки, і нанесіть на волосся, відступаючи від коренів 10-15 см. Висушіть волосся звичним вам способом. Також можете застосовувати капсули і на сухе волосся.
Не змивати!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
viktoria23.00
viktoria23.00
Харків
50% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари