Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий шампунь, маска, лосьйон orro venezia blonder silver

975 грн
Опис

Шампунь
250мл. - 975грн.
1000мл. - 2120грн.

Маска
250мл. - 1640грн.
500мл. - 2700грн.

Лосьйон
150мл. - 830грн.

💎ORRO BLONDER Silver Shampoo - Срібний шампунь для світлого волосся: це зволожуючий шампунь для освітленого, мелірованого і сивого волосся з легким тонуючим ефектом.

М'яка формула засобу ніжно очищає волосся, надаючи їм блиску і еластичність. Комплекс екстрактів бурих та червоних водоростей та екстракту агарози живить та зволожує шкіру.

Шампунь має легкий тонуючий ефект, що дозволяє нейтралізувати жовті і помаранчеві пігменти і надати волоссю благородний попелястий відтінок.

💎ORRO BLONDER Dry Lotion No Yellow – Лосьйон для усунення жовтих відтінків

Відчуйте чари світлого волосся без небажаної появи жовтих відтінків із сухим лосьйоном ORRO BLONDER The Dry Lotion No Yellow. Унікальна формула була спеціально створена для освітлення блонд, запобігання появі жовтих відтінків та захисту кольору. Насолоджуйтесь яскравими, холодними тонами та прекрасним блиском, не вдаючись до використання води.

Особливості Orro Blonder Silver Dry Lotion No Yellow:

-Анти-жовтий ефект: сухий лосьйон містить компоненти, що нейтралізують небажані жовті відтінки, зберігаючи ваш блонд красиво холодним.

-Миттєве освітлення: формула забезпечує миттєве освітлення без необхідності використання води, ідеально підходить для швидких корекцій.

-Захистний блиск: Silver Dry Lotion No Yellow додає захисний блиск вашому волоссю, покращуючи його колір.

-Простий у використанні: нанесіть лосьйон на сухе волосся і насолоджуйтесь ефектом, подібним до відвідування салону, де б ви не знаходилися.

Відчуйте зручність та ефективність Silver Dry Lotion No Yellow. Забудьте про жовті відтінки і знайдіть холодний, блискучий блонд. Незалежно від того, де ви знаходитесь або потребуєте швидкої освіжаючої процедури для волосся, цей сухий лосьйон надасть вам силу освітлення та захисту, саме коли вам це потрібно.

💎ORRO BLONDER Silver Mask - Срібна маска для світлого волосся: це зволожуюча маска з екстрактом маткового молочка посилює холодний платиновий блонд і делікатно тонує сиве волосся.

Спеціальна формула, збагачена молочними протеїнами та вітамінами, глибоко живить і зволожує, надаючи волоссю еластичність та шовковистість.

При регулярному застосуванні продовжує яскравість кольору волосся, пофарбованого в холодні відтінки.

Рекомендація щодо застосування: нанести на чисте вологе волосся, залишити на 15-20 хвилин, ретельно змити. Використовувати 1-2 рази на тиждень.
Рекомендується наносити маску в рукавичках.

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
  • Коричневий
Розмір:
  • 50мл
  • 250мл
  • 500мл