Всі категорії
Додати товар

Маска для росту волосся top beauty

205 грн
Опис

✨Зміцнююча маска для росту волосся від Top Beauty- (300 мл.) - ефективно бореться з випадінням волосся, активно стимулюючи його ріст!

Після застосування засобу, волосся стає слухняним і акуратним, гладким та шовковистим.

Активні компоненти, що входять до її складу ущільнюють волосся, стимулюють його ріст, перешкоджаючи випадіннню.
 
☑️ Екстракт пивних дріжджів збагачений великою кількістю вітамінів, мінералів, білків та інших корисних елементів, які є необхідними для здорового стану Вашого волосся!
Дія полягає у створенні захисного ефекту, завдяки якому локони стають менш чутливими до негативного впливу факторів навколишнього середовища. Пасма стають більш міцними, поліпшується еластичність і пружність, стимулюється більш активне відновлення.

☑️Олія гірчиці є потужним природним стимулятором росту волосся. Вона підсилює приплив крові до шкіри голови, регулює роботу сальних залоз (відмінно підходить для жирного волосся), насичує волосяні фолікули необхідними поживними речовинами та киснем, стимулює активність волосяних цибулин і тим самим, волосся починає швидко рости.

Містить висококонцентровані вітаміни груп A, C, E, а також Pro-Vitamin B-5 ( д-пантеон ), які доглядають за неслухняними, ламкими та пошкодженими пасмами.
Завдяки вітамінам волосся також отримує надійний захист від УФ-випромінювання.

❗️ Нанести маску на вимите вологе волосся, через 10 хвилин змити. Використовувати 1-2 рази в тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл