Всі категорії
Додати товар

Сироватка для волосся

590 грн
Опис

Посічені, неслухняні, пересушені кінчики стають справжньою перешкодою на шляху до вигляду волосся. Щоб пасма лежали акуратно, не плуталися, не стирчали і не електризувалися, достатньо нанести лише кілька крапель Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Hair Serum на завершальному кроці hair-рутини.

Відновлююча сироватка для волосся піклується про розгладжування волосяних кутикул, за рахунок чого пасма набувають гладкості та блиску. Після нанесення на поверхні волосся формується найтонша захисна плівка, яка перешкоджає втраті вологи та зовнішнім ушкодженням. Сироватка для відновлення волосся Daeng Gi Meo Ri буквально відразу перетворює зовнішній вигляд волосся, надавши їм м'якість, сяйво та атласну гладкість, а також насичує пасма корисними речовинами, спрямованими на зволоження, антиоксидантний захист, зміцнення та регенерацію структури.

Незмивна сироватка для волосся Daeng Gi Meo Ri містить гідролізований шовк, здатний розгладжувати посічені кінчики та реконструювати пошкоджені ділянки, підвищуючи пружність та зміцнюючи пасма.

Також у складі продукту олії абрикоса, горіха та оливи європейської, які дбають про пом'якшення, підвищення еластичності та захист волосся. Екстракт центелли забезпечує антиоксидантну підтримку, сприяє зволоженню та збереженню природної еластичності.

Призначення:

Профілактика перерізу, ламкості кінчиків
Захист від електризації
Відновлення пошкодженої структури
Розгладжування пасм
Надання сяйва
Підвищення еластичності волосся
Захист від зовнішнього впливу
Спосіб застосування:

Сироватка Daeng Gi Meo Ri Vitalazing Hair Serum може наноситися як на вологе (віджате рушником після миття), так і на сухе волосся.

Наносячи продукт, приділіть максимум уваги кінчикам, оскільки саме ця частина волосся найбільше страждає від сухості та розшарування. На шкіру та коріння волосся сироватку наносити не потрібно.

Ціна:590грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари