Всі категорії
Додати товар

🧖‍♀️ сироватка для волосся з протеїнами шовку cp-1

300 грн
Опис

🧖‍♀️ Сироватка для волосся з протеїнами шовку CP-1

💫Ідеально гладеньке волосся без ламкості та сухих кінчиків – реально, коли за справу береться цілюща сироватка з протеїнами шовку Esthetic House CP-1 Premium Silk Ampoule. Її активна формула насичує пасма вітамінними мікроелементами і живильними речовинами, згладжуючи розпушені волосяні кутикули та відновлюючи пошкоджені ділянки локонів.

💫Після нанесення на пасма сироватку не потрібно змивати, а переживати за те, що вона обтяжить зачіску. У складі доглядового продукту містяться олії кокоса, аргани і солодкого мигдалю, які забезпечують живильний і регенерувальний ефекти, пом'якшують і відновлюють посічені кінчики, заповнюють баланс гідратації локонів і наділяють їх пружністю. Шовкові протеїни розгладжують і кондиціонують волосся, надають йому сяйва і полегшують процедуру розчісування.

💫Тільки для зовнішнього застосування. Зберігати в недоступному для дітей місці. У разі появи подразнення негайно припинити використання.

🔎Спосіб застосування:
нанести на сухе або майже сухе волосся необхідну кількість засобу, рівномірно розподіляючи від коренів до кінчиків. Не змивати! На сильно пошкоджені ділянки рекомендується наносити засіб декілька разів на день.

💳 Вартість: 20 мл - 100 грн
150 мл - 300 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ybidetail
Gdm_makeup_ua
Супер-продавець
Львів
76% виконаних замовлень
Була

Схожі товари