Всі категорії
Додати товар

Artiscare 20 мл сироватка ріст зміцнення волосся натуральний імбир женьшень

59 грн
Опис

СКИДКА СРОК 18,04,23

Ефекти: посилює живлення коренів волосся, сприяє росту волосся, запобігає випаданню та січенню волосся, усуває лупу. Балансує олію та допомагає волоссю відновити здоров'я й товщину. Захищає шкіру голови. Зупиняє сивину.

зміцнення та ріст волосся від лупи без побічних ефектів 100% натуральне

Містить ефективні трави китайської народної медицини — кореневище женьшеню, кореневище імбиру, кореневище горщика багатобарвного, вітаміни, натуральні олії виноградних кісточок і розмарину. Прискорює ріст волосся, швидко проникає у волосяні фолікули та сприяє зміцненню та відновленню коренів волосся, покращує метаболізм шкіри, сприяє підвищенню капілярного кровотоку, прискорює поділ клітин фолікула, ефективно бореться з випаданням волосся. Розподіляючись волоссям, сприяє згладжуванню лусочок волосся, робить його слухнянішим, гладкішим і блискучим, перешкоджає розщепленню й ламкості кінчиків волосся. Вже через 7 днів після початку застосування зупиняється випадання волосся, після місяця ви помітите пришвидшення росту, тривале застосування дасть вам здорове густе міцне волосся, тонке та ламке стануть помітно товщими та міцнішими.

Показання: алопеція, ламкість, випадання волосся, сухість, труднощі розчісування.
Для кого підійде:

- для людей, які страждають на облисіння:
- для людей із повільним ростом волосся;
- для людей із тьмяним, неживим типом волосся;
- для людей із ламким волоссям і волоссям, що січеться;
- для людей із пересушеною шкірою та лупою

Що дає?

По-перше: засіб для росту волосся повністю розв'язує проблему лупи, свербіння шкіри голови та пов'язані з ними проблеми! Іншими словами, сприятливо впливає на здоровий стан волосся і шкіри голови!

По-друге: стимулює ріст слабкого волосся, пробуджує волосяні фолікули, що сплять, живить його. Отже, лише за три тижні, слабке, тонке волосся стає міцнішим і швидко відростає. Для швидкого росту, міцності та еластичності та густоти.

По-третє: Засіб для росту волосся поліпшить зовнішній вигляд вашого волосся. Забудьте про тьмяний колір і посічені кінчики. Природні компоненти, що входять до засобу, не тільки додадуть гарного природного вигляду, але й зміцнять їх зсередини.

Імбир багатий на ефірні олії, містить вітамін АС і вітаміни групи B, натрій, калій, фосфор, залізо, цинк солі магнію, а також найцінніші амінокислоти, серед яких лейзин, триптофан, феніланін, треонін, метіонін, валін. Нормалізує обмінні процеси в тканинах, уповільнює процес старіння шкіри, допомагає позбутися запалень і подразнення, повертає волоссю і шкірі пружність і еластичність, захищає від негативних чинників довкілля, стимулює регенерацію і відновлення волосся.

Женьшень надає бактерицидну, регенерувальну, тонізувальну, стимулювальну кровообіг, очисну, омолоджувальну та захисну дію. Особливі речовини — гінзенозиди стимулюють вироблення колагену та захищають клітини шкіри від шкідливого впливу ультрафіолету, антиоксиданти омолоджують і захищають шкіру, глікозиди стимулюють процес оновлення клітин епідермісу, мінерали та вітаміни живлять шкіру та покращують обмін речовин.

Горець багатобарвний — дуже популярна рослина в Китаї, де його використовують як омолоджувальний і загальнозміцнювальний засіб. Завдяки збалансованому та багатому вітамінами складу справляється відразу з кількома проблемами: він зволожує волосся і шкіру голови, усуває лупу, робить локони шовковистими, сильними, блискучими? перешкоджає появі сивини.

Склад: гліцерин, корінь женьшеню, корінь імбиру, корінь Анжелі, екстракт гороху. Екстракт квітки конюшина. Кофеин. Горець багатобарвний.
Підходить для волосся: всіх типів волосся
Специфікація продукту: 20 мл

Увага:
1. Уникайте контакту з очима
2. Тільки для зовнішнього використання й не використовувати на ушкодженій шкірі.
3. Зберігайте його далеко від сонця

Крок 1: Вимийте волосся і протріть до висихання
Крок 2: Візьміть відповідну кількість цього продукту та рівномірно нанесіть його на зону випадання волосся
Крок 3: Масаж зони випадання волосся впродовж 2-3 хвилин

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари