Всі категорії
Додати товар

Сироватка для волосся для сухого та пошкодженого волосся, з протеїнами шовку esthetic...

355 грн
Опис

CP-1 Premium Silk Ampoule – незмивна ампульна сироватка з протеїнами шовку CP1, підходить для використання в салонах та домашнього догляду. Засіб спеціально розроблений для пошкодженого волосся, схильного до сухості та ламкості. Протеїни шовку проникають у волосся, відновлюючи його структуру та заповнюючи порожнечі, а також створюють невидимий захисний шар, який знижує негативну дію факторів довкілля.

Компоненти:

Головний компонент сироватки, що діє, — протеїни шовку , які утворюють на поверхні кожного волосся невагому і непомітну плівку. Молекули мають хорошу проникаючу здатність. Їхня дія спрямована на активне харчування, повернення гладкості, еластичності та блиску. Локони миттєво набувають здорового доглянутого вигляду, еластичності та природного блиску, шовковистості та оптимального рівня зволоженості.
Колаген – заповнює пошкоджені ділянки структури волосся, ущільнює та розгладжує.
Протеїни пшениці – надають зволожуючу та зміцнювальну дію, надають волоссю блиску, підвищують еластичність та щільність, попереджають процеси в'янення.
Амінокислоти кератину – це амінокислотний комплекс, який отримується з білка кератину. Проникає у волосся, підвищуючи рівень його зволоження. Покращує зовнішній вигляд та слухняність волосся.
Олії солодкого мигдалю, соняшника, кокосу, камелії та аргани, які глибоко живлять і пом'якшують волосся, зменшують ламкість та полегшують розчісування.
Підходить для всіх типів волосся, особливо для пошкодженого.

Волосся стає гладким і блискучим, не електризується, легко розчісується і укладається. Регулярне застосування сироватки захищає локони від частого використання фена, праски, плойки і бігуді, «запечатує» кінчики, що січуться, наповнює кожне волосся оптимальною кількістю вологи. Продукт не надає волоссю липкості і не обтяжує їх.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанесіть на сухе або злегка вологе волосся, рівномірно розподіліть засіб від коріння до кінчиків пальцями або за допомогою гребеня. Для догляду за нормальним волоссям достатньо одного застосування після кожного миття голови. Для відновлення сильно пошкоджених локонів використовуйте сироватку щодня по кілька разів на день. Засіб не потрібно змивати.

Об'єм: 150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари