Всі категорії
Додати товар

L'oreal professionnel serie expert metal detox oil концентрована олія для волосся.

950 грн -6% 900 грн
Опис

L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Oil.
Концентрована олія для волосся.

50 мл.
Ціна — 900 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

L'Oréal Professionnel Paris представляє концентровану олію Metal Detox, яка зупинить ламкість волосся під час щоденного догляду та укладання. Для всіх типів волосся.

Проблема металів у волоссі.
Під час кожного миття метали, наявні у воді, як-от мідь, проникають усередину волосся і сприяють пошкодженню й ламкості волосся й нерівномірному колірному ефекту. Їхня концентрація залежить від чинників, як-от розташування і якість трубопроводів. Метали також містяться у воді плавальних басейнів, а також у природних водоймах.

Рішення.
Для запобігання ламкості та освітленню кольору L'Oréal Professionnel розробила концентровану олію — доповнення до лінійки Metal Detox: щоденний ритуал для всіх типів волосся (від пошкоджених до пофарбованих). Олія збагачена глікоаміном, який запобігає відкладенню металів. Його багата текстура з концентрованими активними інгредієнтами миттєво вбирається волокнами, не обважнюючи їх.

Наслідки.
Вже після одного застосування волосся знову живиться й наповнюється.

- На 97% менше пошкодженого волосся*.
- Удвічі блискучіше волосся*
- Стійкий колір **.
- Удвічі більше поживних волокон волосся *.
- Волосяне волокно наповнене зсередини*.
- Довготривалий контроль проти пухнастості*.
- Захист від високих температур до 230 °C*.
- УФ-захист*
- Захопливий аромат.

Спосіб застосування:
Metal Detox Oil можна використовувати як на вологе, так і на сухе волосся залежно від бажаного результату. На вологе волосся — легке нанесення від коренів до кінчиків. Олія наповнює волокно зсередини, відразу запечатує кутикули волосся, волосся стає товстішим — але не обважнює.

Швидке нанесення на сухе волосся забезпечує миттєвий ефект без обважнення волосся. Волосся сильніше, пружніше, має природний здоровий блиск і шовковисті на дотик.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари