Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий засіб для волосся з маслами чаги, жожоба та амли

520 грн
Опис

Для шовковистості та здоров'я Вашого волосся. Висококонцентрована, невагома відновлююча олія для волосся покликана зміцнити і посилити здоровий блиск Вашого волосся завдяки поживним компонентам у складі. Олії амли і монгонго інтенсивно живлять і зволожують локони, стимулюють ріст і збільшують густоту волосся, перешкоджають їх випаданню, допомагають приручити пасма, в тому числі і пушать, і захистити від несприятливого впливу зовнішніх факторів. Природний адаптоген олія гриба чаги допомагає локонам повернути розкішний та живий вигляд, а шкірі голови – здоров'я.
У той час як масло жожоба сприяє відновленню пошкодженого волосся і запобігає появі кінчиків, що січуться, зволожує сухе і ламке волосся і робить його чудово м'яким. Ця унікальна суміш олій повністю натуральна за складом і підходить для всіх типів волосся та безпечна для фарбованого волосся.

Олія не містить продуктів тваринного походження, не тестована на тваринах, 100% веган, у складі олії відсутні парабени, сульфати, нафтопродукти, ланолін, глютен (клейковина), ГМО.
Застосування: акуратно нанести на вологе волосся від коріння до кінчиків. Для досягнення найкращого результату застосовувати після миття голови із шампунем та кондиціонером від Derma E.
Склад: каприловий/каприновий тригліцерид, олія насіння жожоба (Simmondsia сhinensis), олія насіння соняшнику (Helianthus аnnuus), олія насіння сафлору (Carthamus tinctorius), токоферолу ацетат (вітамін E), олія амли, олія гриба чаги (In горіхів монгонго (Schinziophyton rautanenii), олія насіння льону (Linum usitatissimum), бета-каротин, натуральна віддушка (олія солодкого абрикосу).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
30 мл

Схожі товари