Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий комплекс для волосся з шовком chi infra infusion silk reconstruction complex

200 грн
Опис

Оригінал. Без упаковки, не відкривався
Об'єм 15 мл

Революційний комплекс на основі натурального шовку ідеально підійде для щоденного застосування, допомагаючи надати нормальному, схильному до сухості та пошкодженому хімічними процедурами волоссю виняткової слухняності, сили та гладкості.

Формула незмивного засобу з приємною насиченою текстурою заснована на ексклюзивній технології Cationic Hydrating Interlink, завдяки якій гідролізований шовк швидше проникає вглиб кожної волосинки, здійснюючи цілеспрямовану дію. У поєднанні з протеїнами сої та пшениці шовк забезпечує миттєве відновлення структури локонів, їхнє активне зміцнення і глибоке зволоження, при цьому не переобтяжуючи пасом, полегшуючи їхнє розчісування й укладання. Волосся стає більш слухняним та піддатливим, відновлює здоров'я й доглянутий вигляд, отримуючи розкішну м'якість, гладкість і чудовий королівський блиск.

Спосіб застосування
Нанести невелику кількість на долоні та ретельно нанести на сухе або трішки вологе волосся від середньої частини по довжині волосся, концентруючись на кінчиках. Залишок нанести на початок росту волосся. Розпочати теплову укладку.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
15 мл