Всі категорії
Додати товар

Chi silk keratin шовк для волосся з кератином рідкий шовк для відновлення волосся для...

170 грн
Опис

В наявності😍

Натуральний рідкий шовк Silk Keratin, від бренда Chi, без парабенів
Виробництва США, обсягом 15ml

Silk Chi Keratin розроблений за новітніми сучасними технологіями, з поживними властивостями для відновлення навіть найбільш пошкодженого волосся за довжиною та на кінцях.

Шовк не залишає важкості та липкості на волоссі, не вимагає змивання❗️

Компоненти зволожують волосся, стимулюють міцне та здорове волосся, відновлюють пошкодження, сухість і посіченість. Шовк робить волосся блискучим, м'яким, гладким і сяйним відразу після застосування. Кератин у складі згладжує волосся!

✨Має дуже приємний аромат, який надовго залишається на волосиках. Витрата дуже економна, баночки 15 мл вистачає на довге застосування

• Спосіб застосування: нанести засіб на долоні, після розподілити по всій довжині, загальну увагу варто приділити кінчикам. Можна як на сухе волосся наносити, так і на злегка вологе.Не вимагає змивання.

Надсилання щодня, включно з вихідними днями. Стараємося надсилати замовлення на день оплати! Відсилання будь-якої зручної для клієнта транспортною компанією.
Пишіть, з радістюрегулюй на всі цікаві Вас питання 💕

🖤 Для Вашої безпеки у відкритому доступі понад 230+ тільки позитивних відгуків від реальних покупців.
Працюю з Вами на цій платформі вже понад 3 роки
Заходьте на сторінку, ознайомтеся з асортиментом: у наявності є безліч товарів із гарним знижком, поповнення товару щодня🖤

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Золотистий
Розмір:
  • 15мл
Об'єм:
15 мл