Всі категорії
Додати товар

Milbon сироватка для відновлення освітленого волосся deesse's elujuda bleach care...

1200 грн
Опис

Під час процедури освітлення вимивається природний пігмент і порушується структура волосся - воно стає пористим і ламким. Для того, щоб повернути знебарвленому волоссю силу та блиск компанія Milbon створила спеціальний догляд Milbon Elujuda Bleach Care.

Milbon Elujuda Bleach Care Serum - це унікальна сироватка для освітленого волосся, яка одночасно відновлює, розгладжує волосся та запобігає новим пошкодженням. З цим засобом колір сяє у всій красі, волосся набуває здорового вигляду, м'якості і шовковистості, активно зволожене від коренів до самих кінчиків. З такою сироваткою підтримувати пасма в ідеальному стані вам буде значно простіше!

Оскільки головна причина сплутування і ламкості освітленого і пофарбованого в блонд волосся - це його висока пористість, нанести масло або сироватку на таке волосся дуже складно, так як воно погано вбирається і не може повністю покрити кутикулу волосся. Milbon Elujuda Bleach Care Serum має легку шовкову текстуру і легко розтікається по волоссю, обволікаючи його та створюючи на поверхні захисну плівку. При цьому вона зовсім не обтяжує і не жирніть волосся.

Як працює сироватка:

-Відновлює пошкоджені ділянки волосся;
-Дарує локонам блиск та еластичність;
-Робить волосяні волокна більш щільними та еластичними;
-Надаємо інтенсивну регенеративну дію;
-Глибоко зволожує та вирівнює баланс вологи у структурі волосся;
-Усуває сухість та ламкість;
-Захищає волосся від теплового впливу та негативного впливу факторів зовнішнього середовища;
-Чинить миттєву дію.

Серед активних компонентів гелю Elujuda Bleach Care Serum:

CMADK™ - запатентований брендом Milbon гідролізований кератин, що виготовляється з вовни овець. За своєю структурою він схожий з людським волоссям і тому має максимальну проникаючу здатність. Заповнює порожнечі та відновлює пошкоджені ділянки волосся по всій довжині.

Олія насіння баобаба - містить антиоксиданти та вітаміни. Воно чудово зволожує і живить волосся, допомагає запобігти його ламкості і перетину.

Дорогоцінна арганова олія - ​​на 65% складається з ненасичених жирних кислот, що відповідали за блиск волосся. Масло зволожує та відновлює волосся, лікує посічені кінчики, а також захищає його від впливу гарячих температур та УФ-випромінювання.

Екстракт ехінацеї пурпурової - зміцнює волосся, зберігає в них вологу і створює ефект «м'якого шовкового волосся». Італійські вчені виявили, що ехінацея ефективно відбиває удар вільних радикалів, і рекомендують зовнішнє застосування екстрактів різних видів ехінацеї для запобігання/лікування ушкоджень волосся, спричинених УФ-променями.

Диментикон - не обтяжує волосся та захищає його від пошкоджень, посилює блиск, полегшує легке розчісування. «Силікон, що міститься у складі стайлінгу, дає відмінний термозахист. Він буквально обволікає волосся, тим самим запобігаючи його пошкодженню від термонагрівання.

Сироватка має легку текстуру і тонкий парфумований аромат. Не обтяжує, не жирніть і не склеює волосся. Рекомендується використовувати в комплексі із гелем цієї лінійки Milbon Elujuda Bleach Care Gel Serum. Відразу після використання засобу волосся живіше, еластичніше і блискуче. А при регулярному використанні гарантуємо – якість ваших локонів помітно покращає!

Спосіб застосування: висушити волосся за допомогою рушника. На злегка вологе волосся нанести необхідну кількість сироватки. Для короткого волосся – 1 натискання на дозатор, для середнього – 2, для довгого тонкого – 2,5, для довгого густого – 3 натискання. Обов'язково злегка розігріти засіб, розтерши його між долонями, і після ретельно розподілити його на локони, починаючи з кінчиків. Приступити до сушіння та укладання волосся феном.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бузковий
Розмір:
  • 120мл
Об'єм:
120 мл
Продавець
maryn...
Yam_ukraine
Бровари
0% виконаних замовлень
Була