Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Заспокійлива сироватка-олія для шкіри голови fable&mane sahascalp amla soothing serum

500 грн
Опис

Оригінал з Англії
Нове, не розкривалося
Об'єм — 14,4 мл
Паковання — без коробочки
Отримане в листопаді 2023

Fable&Mane SahaScalp Amla Soothing Serum — заспокійливий, невагомий еліксир, який живить волосся, видаляє забруднення зі шкіри голови та зменшує свербіж.

Це невагома олія для використання перед миттям волосся, що містить індійську суперягода амли й екстракти бакучі, живить шкіру голови та волосся, сприяє балансу шкіри голови, знімає подразнення і свербіж, а також допомагає видалити залишки продуктів. Це універсальна олія, придатна для всіх типів волосся і шкіри голови, треба використовувати щотижня, щоб зберегти здоров'я шкіри голови.

Ключові переваги:
- Легкий антиоксидантний оливний еліксир;
- Заспокоює проблемну шкіру голови;
- Усуває накопичення продукту;
- Підходить для сухої та чутливої шкіри голови;
- Без силікону, веганський;
- Безпечний для фарбованого волосся.

Ключові інгредієнти:
- Амла. Амла, як розповідають легенди, виросла зі сліз Брахми та стала першим деревом на Землі. Його суперягоди мають потужну силу: вони багаті на вітамін C і антиоксиданти, що надають глибокий кондиціонувальний вплив на волосся і заспокоюють свербіж шкіри голови;
- Бакучі. Цей традиційний аюрведичний засіб, отриманий із насіння рослини Бабчі, допомагає омолоджувати чутливу шкіру голови. Він живить, зволожує та сприяє регенерації клітин шкіри, допомагаючи шкірі голови та шкірі голови стати гладкішими та здоровішими;
- Алоэ. Зволожувальна рослина для зміцнення й живлення сухої шкіри голови. Він містить вітамін Е, який допомагає заспокоїти й охолодити свербіж шкіри голови.

Спосіб застосування: використовуйте кілька крапель для тонкого волосся й одну повну піпетку для густого волосся. Потріть між долонями.
Помасажуйте шкіру голови, приділяючи особливу увагу маківці, щоб зняти стрес. Зосередьтеся на сухих зонах шкіри голови.
Залиште мінімум на 5 хвилин і змийте шампунем. Дотримуйтеся цього ритуалу раз на один-два тижні; для досягнення найкращих результатів залиште на ніч.
Для глибшого впливу нанесіть велику кількість засобу на шкіру голови, змийте, а потім використовуйте шампунь.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 15мл
Об'єм:
15 мл
Продавець
n_beauty
n_beauty
Київ
100% виконаних замовлень
Була