Всі категорії
Додати товар

Сироватка для зміцнення волосся, 30 мл.

270 грн
Опис

Сироватка для зміцнення волосся Dr.Clinic cпеціально розробленf для волосся, що втратило форму. Її варто використовувати з метою досягнення оптимальної довжини волосся. Даний продукт розроблений для тих, хто хоче мати довше, здоровіше і повніше волосся, яке погано росте і слабшає. Стимулює кровообіг волосяного фолікула і зміцнює пасма волосся.
До складу сироватки входять екстракти ківі, кропиви, женьшеню, оливи, виноградних кісточок та гранату. Концентрат ківі активно застосовують в приготуванні шампуню і масок для волосся. Компонент сприятливо впливає на структуру волосся і робить їх блискучими і шовковистим. Кропива відома тим, що потовщує пасма волосся, зміцнює волосся і зменшує його випадіння. Вміст екстракту женьшеню забезпечує живлення волосся, стимулює імунітет шкіри голови, життєдіяльність волосяних цибулин, відновлює структуру волосся, покращує ріст волосся, продовжує його життєвий цикл. Олія оливи міцнює волосся, зволожує і відновлює. Як і рицинова олія для волосся, оливкова також грає важливу роль в захисті пасом від пошкоджень. Вона обволікає волосся і захищає його від згубного впливу зовнішнього середовища, включаючи руйнівний вплив ультрафіолету і стайлінгових пристроїв. Олія виноградних кісточок глибоко проникає в епідерміс, живлячи і зволожуючі коріння волосся. Олія робить волосся більш зволоженим, запобігаючи сухості та ламкості волосся. Олія має унікальний склад, який зміцнює волосся і стимулює ріст. Підходить для всіх типів волосся, зокрема й жирного. Таніни гранату фіксують колір і відновлюють волосяний стрижень. Фарбоване волосся захищене від втрати кольору, стає гладким і блискучим, колір зберігає свою яскравість і насиченість.
Спосіб застосування: Нанести на шкіру голови за допомогою масажних рухів. Рекомендується застосовувати щодня або не менше 3 разів на тиждень для інтенсивної терапії. Для легкого догляду достатньо використовувати 1-2 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
andriana171
andriana171
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари