Всі категорії
Додати товар

Олія для волосся з амлою dabur amla jasmine hair oil 200 мл

190 грн
Опис

Представницям прекрасної половини людства здавна відомо, що привабливість зовнішнього вигляду багато в чому залежить від краси шевелюри, адже для того, щоб підкреслити природну красу, достатньо зробити симпатичну зачіску і прикрасити її оригінальною шпилькою.

Щоб сучасні жінки мали можливість забезпечити своїм локонам якісний догляд, фахівці компанії Dabur створили олію, що володіє чудовим ароматом жасмину. Її формула містить олію амли, яку індійські жінки з давніх-давен використовують для зміцнення волосся, додання йому шовковистості, сили і блиску. Amla Jasmine Hair Oil покращує якість локонів, робить їх густими, захищає від випадіння і передчасного посивіння.

Спосіб застосування: невелику кількість олії втирайте масажними рухами в шкіру голови і розподіліть по всій довжині волосся. Кількість залежить від довжини волосся і його об’єму. Бажано олію наносити перед сном і залишати на ніч. Вранці промити волосся шампунем. Якщо ви відчуваєте себе некомфортно з олією на голові, промийте волосся через 30-40 хвилин після нанесення. При черговому митті голови, переважно додавайте 2-3 краплі олії в шампунь. Повторюйте процедуру 2-3 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 200мл