Всі категорії
Додати товар

Esthetic house cp-1 premium silk ampoule сироватка для волосся з протеїнами шовку.

100 грн
Опис

Esthetic House CP-1 Premium Silk Ampoule.
Сироватка для волосся з протеїнами шовку.

20 мл — 100 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Ідеально гладке волосся без ламкості та сухих кінчиків — реально, коли за справу береться цілюща сироватка з протеїнами шовку Esthetic House CP-1 Premium Silk Ampoule. Її активна формула насичує пасма вітамінними мікроелементами та поживними речовинами, згладжуючи розпушені волосяні кутикули та відновлюючи пошкоджені зони локонів.

Після нанесення на пасма сироватку не потрібно змивати, а також переживати про те, що вона обтяжує зачіску. У складі продукту для догляду містяться олії кокоса, аргани та солодкого мигдалю, які забезпечують поживні та регенерувальні ефекти, пом'якшують і відновлюють посічені кінчики, заповнюють баланс гідратації локонів і наділяють їх пружністю. Шовкові протеїни згладжують і кондиціонують волосся, надають йому сяйво та полегшують процедуру розчісування.

Спосіб застосування:
нанести на сухе або майже сухе волосся необхідну кількість засобу, рівномірно розподіляючи від коренів до кінчиків. Не змивати! На сильно пошкоджені зони волосся рекомендується наносити засіб кілька разів на день.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 20мл

Схожі товари