Всі категорії
Додати товар

Засіб глибоко відновлюючий для дуже пошкодженного волосся vitael damaged hair deep restorer

700 грн
Опис

VITAEL DAMAGED HAIR DEEP RESTORER Засіб глибоко відновлюючий для дуже пошкодженного волосся

150мл. - 700грн.

Спрей глибокого відновлення для дуже пошкодженного волосся Vitael Deep Restorer - це професійний засіб для лікування волосся, розроблений на основі комплексу амінокислот, кератину та мінеральних солей.

Після процедури волосся стане здоровим, еластичним, блискучим та шовковистим.

Препарат з'єднує розірвані дисульфідні зв'язки всередині слабкого, сухого і пошкодженого волосся, відновлює пошкоджені ділянки та зміцнює волокно волосся зсередини та зовні. Дуже часті хімічні та технічні втручання руйнують дисульфідні зв'язки, окремі волокна розпушуються, волосся стає ламким, січеться і випадає. Відновлювальний засіб допоможе розв'язати цю проблему, повернути локонам їх силу та красу.

Кератин, що входить до складу засобу, забезпечує сильну реструктуризуючу дію, сприяє максимальному загоєнню і відновленню пошкодженої структури волосся. Компонент має зволожуючу, пом'якшувальну та розгладжуючу дію. Амінокислоти кератину проникають навіть в найменші пошкоджені ділянки, відновлюють кутикулу, надають локонам пишність та бажаний об'єм. Волосся миттєво стане здоровим, пружним, блискучим і м'яким!

Інструкція: Після очищення волосся шампунем Vitalfarco Vitael Deep Repair Restructuring Shampoo рівномірно нанесіть засіб на вологі, підсушені рушником пасма. Розчешіть гребінцем з широкими зубцями й залиште діяти на декілька хвилин. Потім добре змийте і продовжуйте укладання. Також використовуйте маску Vitalfarco Vitael Deep Repair Mask, щоб забезпечити максимальний результат від процедури

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 150мл