Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий комплекс для волосся з шовком chi silk infusion

300 грн
Опис

Майже новий, купувала 2 місяці назад, користувалася разів 8 по 1 краплі.

Спосіб застосування: Нанести невелику кількість на долоні та ретельно нанести на сухе або трішки вологе волосся від середньої частини по довжині волосся, концентруючись на кінчиках. Залишок нанести на початок росту волосся. Розпочати теплову укладку.

Немає у світі жодної жінки, яка б не мріяла про шовковистий блиск і атласну м'якість розкішних локонів. Усе це вам здатний подарувати інноваційний відновлювальний засіб Silk Infusion, розроблений провідними майстрами американської лабораторії CHI. Революційний комплекс на основі натурального шовку ідеально підійде для щоденного застосування, допомагаючи надати нормальному, схильному до сухості та пошкодженому хімічними процедурами волоссю виняткової слухняності, сили та гладкості.

Формула незмивного засобу з приємною насиченою текстурою заснована на ексклюзивній технології Cationic Hydrating Interlink, завдяки якій гідролізований шовк швидше проникає вглиб кожної волосинки, здійснюючи цілеспрямовану дію. У поєднанні з протеїнами сої та пшениці шовк забезпечує миттєве відновлення структури локонів, їхнє активне зміцнення і глибоке зволоження, при цьому не переобтяжуючи пасом, полегшуючи їхнє розчісування й укладання. Волосся стає більш слухняним та піддатливим, відновлює здоров'я й доглянутий вигляд, отримуючи розкішну м'якість, гладкість і чудовий королівський блиск.

Вік: 18+
Бренд: chi
Серія: infra
Група товару: рідкий шовк
Призначення: відновлення, зволоження
Об'єм: 59ml
Інгредієнти: протеїни, шовк
Особливість: не тестувалося на тваринах
Спеціальні сертифікати: cruelty free
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип волосся: всі типи волосся, сухе, фарбоване
Країна ТМ: США
Зроблено в: США

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Червоний
Розмір:
  • 50мл
  • 60мл
Об'єм:
50 мл
Продавець
valen...
valentyna_zubchenko
100% виконаних замовлень
Була