Всі категорії
Додати товар

Олія чорного часника для догляду за волоссям harems 100 мл

850 грн
Опис

Олія для догляду за волоссям, збагачена олією чорного часнику, кератином, протеїном шовку та натуральними рослинними оліями:

Якщо ви хочете додати своєму волоссю особливий штрих і надихнутися силою природи, познайомтеся з нашою спеціально розробленою олією для догляду за волоссям! Чудове поєднання олії чорного часнику, кератину, протеїну шовку та натуральних рослинних олій забезпечує унікальний догляд за вашим волоссям, зміцнюючи його та додаючи блиску.

Масло чорного часнику: масло чорного часнику проникає в шкіру голови, живить волосяні фолікули та підтримує природний ріст волосся. Він допомагає захистити волосся від вільних радикалів завдяки своїм антиоксидантним властивостям.

Кератин і протеїн шовку: Кератин і протеїн шовку в пасмах волосся зміцнюють структуру волосся і захищають від пошкоджень. Запобігає ламкості та розтріскуванню, підвищуючи природну еластичність волосся та сприяє м’якості та блиску.

Натуральні трав'яні олії: натуральні трав'яні олії живлять шкіру голови та глибоко доглядають за пасмами волосся. Ці олії допомагають підтримувати вологість, яка потрібна волоссю, і роблять волосся більш здоровим і живим.

Застосування: нанести на чисте і вологе волосся масажними рухами. Після нанесення обережно розчешіть волосся, щоб забезпечити рівномірний розподіл масла. При бажанні можна посилити ефект, укутавши його теплим рушником. Використовуйте регулярно, щоб отримати найкращі результати.

Доглядаючи за волоссям, надихайтеся природою.

Наша олія для догляду за волоссям, збагачена олією чорного часнику, кератином, протеїном шовку та натуральними трав’яними оліями, забезпечує глибокий догляд за вашим волоссям і об’єднує його з красою та здоров’ям. Спробуйте зараз, щоб отримати здорове та блискуче волосся вашої мрії!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари