Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Парфумована олія для бороди dr.borodach spicy woods 30мл

269 грн
Опис

Парфумована олія для бороди Dr. Borodach  ідеально підійде для щоденного догляду за бородою. Комплекс масел, який входить до складу зробить волосся більш м'яким і слухняним, а також зменшить ламкість. Борода матиме здоровий та блискучий вигляд. Вітамін Е зволожує шкіру, захищає від пересихання, а також сприяє розгладжуванню та відновленню.

Аромат SPICY WOODS елегантний, чоловічий, приголомшливий та свіжий, пудровий та пряний, символ індивідуальності та свободи.
Пікантна гіркуватість рожевого перцю в поєднанні свіжого, соковитого грейпфрута плавно перетікає в серце трикутника, де поєднується чуттєвий, насичений дерево-квітковий аромат кедра з пряною корицею та характерними тютюновими нюансами. База парфумерного трикутника представлена дорогоцінним бурштином, солодкими, теплими та грайливими бальзамічними нотами, який чудово відтінюється чутливим мускусом.

Олія сприяє:

Відновленню структури волосся
Посилення зростання
Придбання здорового блиску
Усунення сухості та подразнення шкіри.
Склад: олія мигдалю, олія макадамії, олія рицинова, олія авокадо, олія реп'яхову, олія жожоба, вітамін "Е", ароматична композиція.

Застосування: Нанести необхідну кількість (залежно від довжини та структури бороди) на долоні або кінчики пальців, втерти масажними рухами у шкіру та волосся. За необхідності прибрати залишки рушником.
Додаткові характеристики:
Призначення: Для бороди

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?